J. L. MØLLER

model 62 J.L Møller

J. L. Møller – Kompromisløst kvalitetshåndværk

Niels Otto Møller etablerede i 1944 møbelproducenten J. L. Møbler, som er opkaldt efter sønnen Jens Ole Møller. Siden 1944 har virksomheden været familieejet, hvad den fortsat er i dag under ledelse af Jørgen Henrik Møller (3. generation), hvis ældste søn (4. generation) allerede er ansat i firmaet. Tilbage i 1944 grundlage N.O. Møller virksomheden i et mindre produktionslokale i Århus midtby. Efterspørgslen tog til i årens løb, og i 1959 måtte produktionen flytte til Højberg på grund af mangel på kapacitet. Blot to år efter, i 1961, var man nødsaget til at bygge en fabrik på intet mindre end 6000 m2, og i denne holder virksomheden fortsat til i dag – dog med yderligere tilbygning senere hen. Visionen er den samme, som den altid har været i J. L. Møller. ”Vi ønsker at være den møbelproducent, hvor det gode håndværk og den kompromisløse kvalitet er den bedste”. En ambitiøs vision, men ikke desto mindre et mål, der tydeligt skinner i gennem i hvert eneste af virksomhedens uimodståelige designs. J. L. Møller arbejder ikke med samlebånd. Her er det snedkere, der udfører arbejdet. Hvis ikke de oplever, at teknologien medfører bedre kvalitet, så indføres den ikke på fabrikken, om end de kunne spare en masse omkostninger til håndarbejde. Snedkere, som virksomheden selv uddanner, så de er hundredeprocent sikre på, at kvaliteten er i top. Denne kvalitetssikring sker i øvrigt hele vejen tilbage i gennem J. L. Møllers forsyningskæde. Her er intet overladt til tilfældighederne. Lige fra udvælgelse af træet og frem til det færdige produkt står klar, er virksomheden med i processen. På den måde er de sikre på, at du får det bedste af det bedste.

Model 71 – En vaskeægte klassiker

model71
Model 71 fra J. L. Møller er en vaskeægte klassiker, som er designet helt tilbage i 1951. Stolens ramme fås enten i teak eller eg, og sædet fås i papirflet, stof og læder/kunstlæder. Model 71 har et tidløst design, som aldrig går af mode. Kvaliteten er helt fantastisk, og det meget naturlige udtryk gør, at den kan anvendes i stort set alle miljøer. Stolen kan både anvendes i det private hjem som spisebordsstol, og den kan anvendes i virksomheder som f.eks. kantinestol.

Model 24 B – Et rent udtryk udover det sædvanlige

klassisk spisebord model 24b
Model 24 B er bare et fantastisk spisebord. Bordet har et af de mest rene udtryk, man kan forestille sig. Det lyse egetræ tilfører rummet en lethed, som du ikke får på samme måde gennem andre materialer. Model 24 B fra J. L. Møller er særligt velegnet til spisestuen i hjemmet. Med den rette pleje er der ingen grænser for, hvor længe bordet vil holde og kan derfor også anvendes som spisebord på restauranter.

J. L. Møller – Møbler der på alle måder holder i en evighed

model 68
Hvis du vil have håndværksmæssig kvalitet i verdensklasse, så er J. L. Møller det helt rette valg. Samtlige produkter er tidløse og klassiske, så de også rent designmæssigt er på toppen om 20 år. Møblernes alsidige designs passer ind i stort set alle miljøer, også uanset om det er til dit private hjem eller din virksomhed.

Tre gode grund til at vælge design fra J. L. Møller