JENSENplus

JENSENplus – godt håndværk siden 1930’erne

Hos JENSENplus har vi gjort os umage med dansk møbeldesign, det gode håndværk og egenproduktion siden 1930’erne. Vores passion for møbeldesign, indretning og nye måder at skabe værdi på er stor, og vi føler, at vi har en forpligtigelse i at skabe design af høj kvalitet, som adskiller sig fra billige masseproducerede møbler med kort levetid.
Fokus i hver eneste JENSENplus-møbelkollektion er altid at skabe klassisk design med kant og formidabel holdbarhed. Du finder kun naturlige materialer i alle vores møbler herunder bl.a. beton, stål, træ, massiv finer, kork og læder. Disse materialer forgår ikke – og det mener vi, er bæredygtig møbelproduktion. Det betyder også, at et møbel fra JENSENplus kan gå i arv gennem flere generationer, hvilket både er til glæde for dig og dine – men så sandelig også for vores miljø.
Alle møbler fra JENSENplus byder på små historier og oplevelser, som giver hvert møbel et karaktertæk, der taler til sanserne. På den måde differentierer vi os fra mængden, hvilket skaber både glæde og værdi for vores kunder.
Hos os er det altid dig, der er i centrum. Med vores egne møbelserier som K2, ELEMENTS og Blackbox kan vi skræddersy møbler til dit private hjem eller din virksomhed, hvilket giver dig uanede muligheder for at skabe en personlig indretning.

K2 Table – når funktionalitet betyder alt

JENSENplus skrivebord k2Table
K2 Table er, hvis vi selv skal sige det, det ultimative svar på et funktionelt skrivebord. Det højdejusterbare skrivebord kan justeres fra 69 – 116 cm, så du uanset din højde kan indstille bordet, så det passer perfekt til dig. Der er integreret en kabelbakke i bordet, så du ikke skal bekymre dig om irriterende ledninger. Derudover kan der tilføjes en skuffe under bordet, så papirer og andre remedier kan gemmes af vejen efter behov. Yderligere er K2 Table designet således, at det kan kombineres med andre produkter i K2-serien. Du kan bl.a. tilføje den akustiske afskærmning K2 Screen, som forbedrer lyden i rummet og giver mere privatliv.

K2 Seat – lad kreativiteten blomstre og smilet brede sig

JENSENplus K2 seat
K2 Seat er et innovativt svar på en traditionel puf. Den uformelle puf som fås i mange forskellige farver og mønstre, er hvad vi definerer som en katalysator for kreativitet! K2 Seat har indbygget vippefunktion – og det vil du med garanti blive glad for med tiden. Hvad der i starten kan virke som en balanceudfordring, ender med at blive en dans på røde roser, som får kreativiteten til at blomstre og latteren til at udfolde sig. K2 Seat er særdeles velegnet til uformelle møder, men den kan også anvendes som en alternativ stol omkring spisebordet eller sågar ved skrivebordet.

JENSENplus – møbler der taler til sanserne

JENSENplus
Med møbler fra JENSENplus kan du skabe et fantastisk miljø på din arbejdsplads eller i dit hjem. Vi forener funktion og design til glæde og gavn for dig. Vores møbler fortæller historier og taler til sanserne – for på den måde bliver møbler til mere end bare møbler. Vores møbler er produceret af de bedste materialer, så de kan gå i arv gennem flere generationer.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra JENSENplus