JAB

JAB

JAB – Kompromisløse møbler og tekstiler siden 1946

En klar retning og veldefinerede målsætninger har siden starten i 1946 været kendetegnet for den tyske tekstil-/møbelvirksomhed, JAB. Virksomhedens præstationer har været usammenlignelige, og den kompromisløse tilgang til design og kvalitet har utvivlsomt medført succes på et marked med hård konkurrence. JAB har med sin visionære tilgang sat sit tydelige fodaftryk i store dele af verden, og populariteten ser kun ud til at fortsætte. Opskriften på succes hverken er eller bliver en standartformular. For JAB handler det blandt andet om førnævnte samt en åben tilgang til samarbejde og vidensdeling både internt og eksternt. JAB arbejder ud fra en dydsbaseret tilgang, som hele tiden skal holde virksomheden på linje med strategien. Innovation og viljen til forandring er altafgørende for succes, ligesom de konstant forsøger at højne selv de højeste standarter i branchen. At sætte mennesket i fokus er ligeledes en dyd, som JAB praktiserer. Det skal forstås i den forstand, at JAB tilgår ethvert menneske, medarbejder som kunde, med respekt og åbenhed. I den forbindelse arbejder virksomheden også med at være så fordomsfri som overhovedet muligt. Hvis ikke man er fordomsfri, så svækkes den psykologiske sikkerhed, hvilket medfører ringe vilkår for den vidensdeling, der gør virksomheden i stand til at udføre det strategiske og innovative arbejde, som de er kendt for.

JAB fremstiller gardiner, tæpper, møbler, møbelstoffer og tapet. Hvert enkelt produkt har sit helt eget udtryk – nogen meget farverige, mønstrede og sprudlende og andre mere neutrale og rolige. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er fremragende og udtrykket unikt.

Fame – Et luksuriøst blødt tæppe

fame jab

Hvis du tror, du har betrådt et blødt tæppe før, så har du endnu til gode at betræde Fame-tæppet fra JAB. Det luksuriøse tæppe er vidunderligt både at gå på og se på. Tæppet er har en ”tung og tæt” kvalitet, som sjældent findes andre steder. Fame er enormt modstandsdygtigt overfor slid, og det er endda velegnet til stole med hjul under, såfremt det skulle være et behov. Tæppet fås i et væld af forskellige farver. Kontakt os hos JENSENplus, så vi kan finde den helt rigtige variant til dig.

Infinity – Et elegant og silkeagtigt udtryk

infinity jab

Infinity er et væg-til-væg-gulvtæppe fra JAB, som tilpasses dit specifikke behov. Tæppet har et elegant og silkeagtigt udtryk, som imponerer alle og enhver. Det er meget behageligt at gå på, og det er slidstærkt udover det sædvanelige. Tæppet fås i mange forskellige farver, så der vil helt sikkert være en variant, som passer perfekt ind hos dig.

JAB – Fantastiske produkter og meget mere

taepper fra JAB

Med design fra JAB kan du indrette dig eksklusivt og behageligt. JAB har mange forskellige produkter i sit sortiment, som både passer til private hjem og erhverv. Ved at investere i design fra JAB får du nogle helt fantastiske udtryk samt kvalitet i verdensklasse. Du støtter samtidig også en virksomhed med nogle stærke værdier og et godt syn både på mennesket og miljøet.

3 gode grunde til at vælge design fra JAB

  • Med design fra JAB får du både kvalitet, komfort og et fantastisk udtryk
  • JAB har et rigtig godt værdisæt, som skaber nogle gode rammer for alle, der har med virksomheden at gøre
  • JAB har fokus på at skabe en bæredygtig udvikling til gavn for os alle

Vi har også et alternativ – egetæpper

Ingen har det helt samme udvalg som JAB, men hvis det er tæpper, du er på udkig efter, så bør du helt sikkert også tage et kig på egetæpper her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.