INTERNATIONAL FURNITURE

if møbler

International Furniture – ønsker at øge livskvaliteten

Djurslands perle inden for møbeldesign blev grundlagt tilbage i 1981. Først de senere år har virksomheden for alvor gjort sig bemærket i branchen, hvilket særligt skyldes den nuværende ejer Henrik B. Nielsens helt klare strategi og fokus på vækst og udvikling. Henrik B. Nielsen overtog International Furniture tilbage i 2006, og på den tid er virksomheden gået fra at være tre til omtrent 15 ansatte.

International Furniture har en klar vision om, at alle deres møbler skal bidrage til en bedre livskvalitet uden at påvirke verden negativt. Måden hvorpå de fører visionen ud i livet, er ved at tilbyde gedigent design, hvor komforten er usammenlignelig. Derudover går International Furniture forrest i kampen for et bæredygtigt miljø, med et ønske om at påvirke det mindst muligt, og med et håb om at inspirere andre til det samme.

International Furniture henvender sig særligt til kontraktmarkedet herunder alt fra kontor og konference til café, hotel, institutioner og plejesektoren. Er du vild med møblerne som privat forbruger, kan de naturligvis også anvendes i dit hjem.

IF Square bord – Det er dig, der bestemmer designet

højbord if square

IF Square bordet er et enkelt og stabilt bord, som du selv kan være med til at udforme, så det bliver nøjagtigt, som du ønsker det. Bordpladen fås i laminat eller linoleum, hvilket gør den slidstærk og modstandsdygtig overfor det meste. Derudover kan du bl.a. vælge mellem flere forskellige farver, om du ønsker hjul under benene samt højden på bordet m.m. Det praktiske og tidløse bord fra International Furniture vil gøre sig særdeles godt i en kantine eller som et uformelt mødebord.

IF Bord – Til kontoret eller kantinen

if bord

IF bordet er et stilrent og praktisk bord, som ligesom IF Square er meget stabilt. Bordet fra International Furniture er svejset sammen, hvilket øger robustheden og holdbarheden markant. IF kan med fordel anvendes som spisebord på kontoret eller i en kantine, ligesom det kan anvendes som mødebord. Bordet fås i et utal af størrelser, og det kan ligesom IF Square tilpasses på diverse forskellige måder, så det passer til dine behov.

International Furniture – Skaber muligheder

international furniture

International Furnitures alsidige møbeldesigns med mulighed for alverdens tilpasninger gør, at der er møbler for enhver smag. Du får fremragende komfort og tidløst design, som er skabt med et bæredygtigt udgangspunkt. Virksomheden har møbler til stort set alle rum, hvorfor du har mulighed for at skabe en gennemgående ensartethed i hele din indretning.

3 gode grunde til at vælge møbler fra International Furniture

  • International Furnitures fantastiske miljøpolitik er en inspiration, som enhver bør tage til sig og støtte op om
  • Virksomheden tilbyder alverdens muligheder for at tilpasse flere af sine designs, så de opfylder dine ønsker til fulde
  • International Furnitures møbler bidrager til en bedre livskvalitet

Lige så vild med udvalget fra International Furniture, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra International Furniture. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Schou Andersen

Schou Andersen designer ligesom International Furniture langtidsholdbare kvalitetsmøbler ud fra bæredygtige principper. Schou Andersen henvender sig også til kontraktmarkedet herunder særligt Care-segmentet. Har du lyst til yderligere inspiration, kan du læse om Schou Andersen her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.