Imexpo

imexpo gulvmåtter

Imexpo – stoleunderlag & måtter i den bedste kvalitet

Imexpo er blandt de bedste producenter af stoleunderlag og måtter i miljøvenlige materialer. Imexpo producerer underlag til alverdens forskellige formål – om enten det er til private, erhverv eller det offentlige. Virksomheden stiler imod den mest miljøvenlige produktion for vores alles skyld. Det sker bl.a. gennem anvendelse af højkvalitetsmaterialer, hvor flest muligt er genanvendte. Derudover kommer omtrent 30 % af den anvendte energi fra Imexpos egen vindmølle. Imexpo har noget for alle. Fra ”normale” måtter ved meget trafikerede indgange til eksklusive måtter ved knapt så trafikerede indgange. Derudover tilbyder virksomheden også alverdens forskellige underlag til stole. Ønskes der reklame på måtterne, er det også en mulighed. Sidst men ikke mindst tilbyder Imexpo også ergonomiske underlag til både tørre og våde rum, hvor kvalitet og pris matcher stort set alle krav.

Office Line Professional – 5 års garanti

Office Line Professional er det oplagte valg af underlag til kontorstolen, for dig som er hyppig bruger af stol og skrivebord. Office Line er den stærkeste og mest slidstærke serie af underlag, som Imexpo tilbyder, hvorfor virksomheden giver dig hele 5 års garanti. Office Line Professional fra Imexpo er naturligvis produceret med omtanke for miljøet, ligesom det er tilfældet for alle andre produkter i Imexpos sortiment. Office Line Professional kan også leveres med små 2,3 mm. pigge underneden. Modellen med pigge er særligt velegnet til kontorer med gulvtæppe, hvor den også skridsikre standartmodel anvendes på bl.a. træ- eller betongulv.

Imexpo – bæredygtige produkter som kan skræddersys til dig

måtter fra imexpo
Imexpo har alt inden for underlag og måtter. Fælles for produkterne er, at du ikke finder bedre kvalitet andre steder. Ligeså er det muligt at skræddersy flere af produkterne til dig, så de passer specifikt til din virksomhed eller dit hjem. Imexpo tager sin del af ansvaret for et mere bæredygtigt miljø, hvad der er særdeles vigtigt i disse tider. Du får derfor miljørigtige højkvalitetsprodukter, som du kan have glæde af de næste mange år.

Tre gode grunde til at vælge underlag fra Imexpo