Herman Miller

design af herman miller

Herman Miller – blandt verdens førende

I 1923 blev Herman Miller etableret, og siden dengang har virksomheden oplevet en stor fremgang, som i dag har gjort dem til et af verdens førende brands inden for kontorstole. I gennem tiden har Herman Miller blandt andet samarbejdet med anerkendte designere som Charles og Ray Eames for ej at forglemme Verner Panton. Herman Miller designer stole med komfort i særklasse. Stolene har god ergonomi som sit pejlemærke, men det betyder ikke, at der ikke er tænkt over designet. Herman Miller formår at kombinere det funktionelle og komfortable med det kreative og interessante, og dermed får du en stol med flere forskellige egenskaber.

Aeron – gør noget godt for dig selv

aeron kontorstol af herman miller
Aeron fra Herman Miller fås i flere forskellige størrelser og med forskellige funktioner i forskellige kvaliteter. På den måde kan du vælge lige netop den model, der passer bedst til dig. Stolen har en stilrent og tidløst design, og komforten er i absolut særklasse. Hvis du ønsker en moderne langtidsholdbar kontorstol, som skåner din krop for dårlige siddestillinger, så er Aeron fra Herman Miller det helt rigtige valg. Tilmed har Herman Miller designet og produceret stolen med omtanke for miljøet, så du støtter samtidig et godt formål, når du vælger denne stol.

Sled Chair – spændende design og god komfort

herman miller sled chair
Sled Chair fra Herman Miller har et markant og anderledes design. Stolens X-formede stel, som er svejset på parallelle skinner, giver den et ganske særligt udtryk. Sled Chair er både enkel, hyggelig og minimalistisk på en og samme tid – og yderligere får du i Sled Chair en stol med yderst fremragende komfort! Stolen fås i flere forskellige materialer og forskellige farver, så du kan tilpasse den til lige netop det miljø, du ønsker.

Herman Miller – du og dine medarbejdere fortjener det

herman miller klassisk design
Herman Millers stole er et rigtig godt valg, hvis du ønsker komfortable stole, der skåner dig for dårlige siddestillinger. På trods af det altid komfortable udgangspunkt er der ikke gået på kompromis med de kreative designs, som skaber liv i hjemmet eller på arbejdspladsen. Stolene er særligt velegnede til kontorer, hvor du og dine medarbejdere bruger mange timer i løbet af dagen. Gå ikke på kompromis med kontorstolene – det betaler sig altid at bruge det ekstra på en god stol!

Tre gode grunde til at vælge stole fra Herman Miller