HAY

hay møbler

HAY – møbelvirksomhed med kærlighed for minimalisme og farver

HAY blev stiftet tilbage i år 2002. Hos HAY skabes der moderne møbler, som passer ind i en moderne livsstil. Alle HAY’s møbler bliver industrielt fremstillet. HAY finder inspiration til kontormøbler, kantinen, spisestuen og udendørsarealer fra hverdagslivet. Du vil hurtigt fornemme, at HAY’s produkter udspringer fra en dansk møbeltradition om nordisk minimalisme med et enkelt udtryk. HAY søger altid samarbejde med modige designere, der tør tage tingene et skridt videre. Du kan se frem til et altid opdateret sæsonskifte i HAY’s farvevalg, som konstant følger med tidens trends.
loungemøbler fra hay
I løbet af få år har HAY slået sig solidt fast på både det danske og det internationale marked, som en møbelvirksomhed, der forstår at benytte dygtige og nysgerrige internationale designere. Sammen med HAY skaber disse designere møbler og interiør, som emmer af dynamik, stabile linjer og funktionalitet. Alle HAY’s møbler er udtænkt, som værende tilgængelige for det brede publikum.

Mød AAC10 fra HAY – simpel og iøjnefaldende

stol aac10 fra hay
Hee Welling designede dette vidunder af en stol, som senere skulle vise sig at blive et af de mest populære produkter i HAY’s møbelkollektion. Hee Welling ønskede på daværende tidspunkt at designe en stol, som levede op til de ønsker, som markedet efterspurgte og fortsat efterspørger i dag. Form, funktionalitet, komfort, unikke detaljer og en fantastisk æstetik er nøgleordene bag det fantastisk design. Denne stol fra HAY er meget alsidig, og den kan anvendes i stort set alle miljøer. Stolen kan bl.a. fungere rundt om spisebordet, ved mødebordet eller sågar ved skrivebordet. Den er yderst komfortabel, den er robust, og designet er tidløst. Stolen er simpel og klassisk, og alligevel er den i øjnefaldende og interessant se på.

New Order fra HAY – et revolutionerende reolsystem

new order reol fra hay
New Order fra HAY er som overskriften siger et revolutionerende reolsystem. Med New Order er det kun fantasien, der sætter grænser. Der er mulighed for at sammensætte reolsystemet nøjagtigt, som du ønsker det! Bredt, smalt, højt eller lavt – mulighederne er uendelige. Ligeledes fås reolerne i forskellige farver, så du kan skabe både et klassisk og kreativt reolsystem. Reolsystemet er lavet af pulverlakeret aluminium, hvorfor holdbarheden er helt i top. De uendelige kombinationsmuligheder samt de holdbare materialer er et særdeles godt udgangspunkt for at anvende reolsystemet i erhvervsindretning.

HAY – et sikkert hit på arbejdspladsen

HAY skaber tidløse klassikere, som egner sig godt i erhvervsmiljøet. HAY har på få år positioneret sig som en af de førende møbelproducenter i Danmark, og det er der en god grund til. HAY formår som ingen andre at skabe møbler, der forudsiger morgendagens behov. Ved at anvende møbler fra HAY på din arbejdsplads er du sikret en ren minimalistisk stil samt innovative klassiske designs, der også er moderne i morgen.

Tre gode grunde til at anvende møbler fra HAY i indretningen