Design fra Handvärk

handvärk møbler

Handvärk – banebrydende dansk design

I 2015 etablerede Emil Thorup det famøse brand Handvärk, som indtil nu har oplevet en voldsomt ekspotentiel stigning i popularitet – og det er der en god grund til! Emil Thorup havde tilbage i 2015 et ønske om at komme med et modsvar til den nordiske træ-trend, så derfor besluttede han sig for at etablere Handvärk, som skaber uimodståelige møbler af naturmaterialer – herunder bl.a. stål, jern, messing, marmor og læder, som også er materialer der typisk får en flot patina som årene går.

Coffee table 90 – ikke to borde er ens

cafebord fra handvärk
Coffee table 90 er en del af Handvärks debutkollektion, og det har på kort tid vundet manges hjerter. Bordet holder fast i det strømlinede nordiske formsprog, og det minder langt hen ad vejen om et bud på en moderne udgave af det famøse kakkelbord, som havde sin storhedstid i 1970’erne. Bordpladen består af fire unikke marmorstykker, og du kan være sikker på, at ikke to borde er ens. Coffee table 90 fra Handvärk fungerer perfekt som sofabord i hjemmet eller som et æstetisk loungebord til virksomheden.

Modular sofa – gode materialer og flot design

modular sofa designet af handvärk
Modular sofa fra Handvärk er en kombination mellem den skandinaviske minimalisme og den italienske storhed. Sofaen består af moduler, så du kan sammensætte- og udbygge den, nøjagtigt som du ønsker. Sofaen er meget komfortabel, og den er produceret af materialer som bl.a. stålryglæn med fiberpuder, hvilket sikrer en lang holdbarhed og en god form på sofaen i mange år.

Handvärk – møbler der bliver pænere med tiden

handvärk spisebord
Handvärk er en nytænkende og revolutionerende virksomhed indenfor dansk design. Emil Thorup har forudset behovet for anderledes nordisk design, der kombinerer gamle traditioner med et innovativt twist, hvilket gør møblerne både tidssvarende og moderne. Fælles for stort set alle møbler fra Handvärk er, at de bliver pænere og får mere sjæl med tiden, hvilket skyldes anvendelsen af nøje udvalgte naturmaterialer. Handvärks møbler kan anvendes både privat og i virksomheder, men særligt anbefalelsesværdige er de til sidstnævnte. Ved at anvende forskellige møbler fra Handvärk har du mulighed for at skabe et sammenhængende mønster i flere rum. Designet og materialevalget i alle møbler sikrer dig en høj komfort og et spændende tidløst udtryk, som både giver medarbejdere og besøgende et godt indtryk af atmosfæren i virksomheden.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Handvärk