HÅG

håg kontorstole

HÅG – fantastisk design, usammenlignelig komfort og miljørigtig produktion

HÅG er det absolut bedste svar på en ergonomisk korrekt stol. HÅG har udstyret alle sine stole med deres egen HÅG in Balance®-teknologi, som gør, at hele din krop kan være i bevægelse, mens du sidder ned. Teknologien gør, at du skåner din krop for unødvendige smerter efter en dag på kontoret. Udover at skåne din krop, vil stolene også biddrage til et bedre blodomløb sammenlignet med klassiske kontorstole. Alt sammen egenskaber, der giver dig en sundere krop og gør dig mere produktiv på dit arbejde. HÅG skaber kontorstole af absolut højeste kvalitet, så de kan tåle den daglige slitage, de er udsat for. Stolene fremstilles ofte af genbrugsmaterialer, som skåner miljøet og kan genanvendes. Derudover har Håg fokus på at undgå skadelige kemikalier – og tilmed har Håg på nuværende tidspunkt det laveste forbrug af CO2 i hele industrien.

Capisco – skulpturelt og ergonomisk design

capisco håg
Capisco fra HÅG er et af de absolut mest anerkendte designs fra virksomheden. Caprisco er en helt fantastisk kombination mellem smukt design og usammenlignelig komfort. Stolen er enkel og nærmest skulpturel i sit design, og den kan indstilles på alverdens forskellige måder, så den tilpasses helt perfekt til din krop. Stolen er fremstillet af slidstærke materialer, hvoraf 95 procent af disse kan genanvendes.

Sofi Mesh – få mere energi i løbet af dagen

kontorstol
Sofi Mesh fra HÅG har et legende let udtryk pga. det gennemsigtige ryglæn. Ved Sofi Mesh er det som ved alle andre stole fra HÅG deres egen udviklede teknologi, der har været i fokus, da stolen var på tegnebrættet. En teknologi der sikrer dig den bedst tænkelige komfort, som både skåner din krop for ensartede og nedbrydende siddestillinger, samt biddrager til et bedre blodomløb, hvilket giver et højere energiniveau og dermed også en bedre effektivitet.

HÅG – Det ypperste indenfor kontorstole

kontorstol håg
Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel det kan gøre at udskifte en traditionel stol med en stol fra HÅG. Vi lyver ikke, når vi siger, at det er svært at finde kontorstole på niveau med stole fra HÅG. Ergonomien er faktuelt usammenlignelig med andre kontorstole. Derudover vil du opleve en forbedring i effektiviteten både pga. stolenes skånende effekt samt deres fremmende effekt på blodcirkulationen. På trods af det store fokus på de funktionelle og ergonomiske egenskaber, har HÅG også fokus på at skabe interessant og tidløse designs af gode og miljørigtige materialer. Ved at vælge stole fra HÅG vil du derfor både gøre noget godt for dig selv, for dine kollegaer, din familie og for miljøet.

Tre gode grunde til at vælge stole fra HÅG