Republic of Fritz Hansen

dansk møbelproducent fritz hansen

Fritz Hansen – en møbelproducent i den globale elite

Fritz Hansen er som overskriften siger en møbelproducent i den absolutte verdenselite. Fritz Hansen blev grundlagt i 1872, og har gennem årene arbejdet sammen med nogen af verdens mest anerkendte møbeldesignere. Missionen er fortsat ganske enkel, og som den var i 1872 – nemlig at skabe tidløst design. Mange tidløse designs er blevet skabt i årens løb, og Fritz Hansen har skrevet sig ind i historiebøgerne som en af de møbelproducenter, der har opnået størst succes gennem tiderne. Fritz Hansen er dog slet ikke færdig med at skrive historie – det er nemlig en hårdtarbejdende møbelproducent, som ikke tager succes for givet. Fritz Hansen er en virksomhed i konstant udvikling, og når man tror, de har nået toppen, kommer der altid noget nyt.

Ægget – historisk dansk design af Arne Jacobsen

fritz hansen dansk design
I 1958 designede Arne Jacobsen Ægget til SAS Royal Hotel i København, og den er sidenhen blevet noget af det mest eksklusive danske møbeldesign nogensinde. Ægget findes i dag både hos virksomheder og i private hjem, hvilket skyldes det tidløse og anderledes design samt den usammenlignelige komfort. Ægget er en kombination mellem det varme og behagelige samt et skulpturelle og kunstneriske, der i sig selv fortæller unikke historier. Ægget fås i flere forskellige materialer og farver.

Svanen – en teknologisk nyskabelse

fritz hansen svanen
Svanen blev ligesom Ægget designet til SAS Royal Hotel i København. Svanen er den ultimative loungestol, som da den blev designet i 1958 var en teknologisk nyskabelse pga. sit design, som ingen linjer har – kun kurver. Svanen er i dag en verdenskendt lænestol, som på niveau med Ægget betragtes som et af de største danske designikoner. Svanen er flot og stilren, og samtidig er den utrolig behagelig at sidde i. Lænestolen fås i forskellige materialer og farver.

Fritz Hansen – tidløse klassikere til hjemmet eller arbejdspladsen

fritz hansen lænestol
Fritz Hansen skaber i samarbejde med anerkendte designere tidløse møbler, som stort set er umulig at slide op, hvis de behandles korrekt og ordentligt. Derudover producerer og samarbejder Fritz Hansen med anerkendte designere og producenter af interiør og belysning. Fælles for Fritz Hansens møbler er, at de kan anvendes i mange forskellige miljøer. De er tidløse, komfortable og holdbare. Møblerne kan anvendes til mange forskellige formål både i det private hjem og på arbejdspladsen, hvor både du samt gæster af hjemmet eller virksomheden får enormt meget glæde af de uimodståelige klassikere.

Tre gode grunde til at anvende møbler fra Fritz Hansen i din indretning