Friends & Founders

friends and founders

Friends & Founders – Møbler bygget på kærlighed

Friends & Founders er en designvirksomhed bygget på kærlighed. Det hele startede med en forelskelse mellem to mennesker, som delte en fællesinteresse for møbler og arkitektur. Nogle år efter havde de etableret sig i Stockholm med møbelvirksomheden Friends & Founders. Virksomheden blevet meget hurtigt populær både i Skandinavien og andre dele af Europa. Visionen hos Friends & Founders er at skabe møbler, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Dertil kommer, at møblerne naturligvis fremstilles af gode materialer, som holder i rigtig mange år. Friends & Founders er har ikke planer om at videreføre den danske designarv ligesom mange andre virksomheder – de vil skabe noget helt nyt. Elementer fra dansk designarv inspirerer dem dog en anelse alligevel med den store kærlighed til godt håndværk, elegance og ordentlige materialer. Friends & Founders har oplevet en vækst i løbet af de første år, som kun de færreste kan prale af. I dag har virksomheden eksport til store dele af Europa samt resten af verden, og møblerne er blevet taget enormt godt imod. Møblerne bliver både designet og fremstillet i Danmark for at bibeholde den gode kvalitet, som vi er kendt for i Skandinavien. For Friends & Founders handler det nemlig ikke om at være billigst – det handler om at være bedst!

saw TABLE / ROUNDED – Fantastisk udtryk og holdbarhed udover det sædvanelige

saw table friends & founders
saw TABLE / ROUNDED fra Friends & Founders er noget helt unikt. Du kan vælge mellem flere forskellige materialer og materialesammensætninge. Udover det helt fantastiske udtryk får du også kvalitet udover det sædvanelige. Bordet har gennemført Europas mest anerkendte møbeltests indenfor styrke, holdbarhed og stabilitet. Bordet kan både anvendes som spisebord i det private hjem, samt i virksomheder eller i offentlige rum, hvor det nemt som ingenting håndterer hverdagens slitage.

my chair ARMCHAIR – Enkel og iøjnefaldende

my arm chair
my chair ARMCHAIR fra Friends & Founders kan både anvendes inde og ude. Stolen har flotte rene linjer, som gør den iøjnefaldende på trods af sin enkelhed. Alt afhængig af hvor kreativt et udtryk, du ønsker stolen skal give, kan du vælge den med eller uden ”NET” i ryglæn og sider. my chair ARMCHAIR er det oplagte valg til en minimalistisk indretning.

Friends & Founders – Når det minimalistiske bliver kreativt

friends & founders mirror
Friends & Founders er en interessant virksomhed, hvis eventyr kun lige er begyndt. Med en produktportefølje som indeholder møbler, lamper og accessoires i diverse forskellige afskygninger, er der ingen tvivl om, at Friends & Founders er kommet for at blive. Friends & Founders gør det minimalistiske udtryk kreativt på en unik måde, som næsten ingen andre formår. Derudover kan deres designs anvendes utrolig mange steder – nogle både inde og ude.

Tre gode grunde til at vælge design fra Friends & Founders