Fraster

Fraster – skræddersyede løsninger til dig

I 1993 grundlage Peter Kruse skrædderiet Fraster. Fraster er en designvirksomhed, som producerer tæpper og filtprodukter, der er skræddersyet til dig. Fraster har ingen færdigvarer på lager, de producerer ALT ud fra et make to order princip – for på den måde får du lige præcis det, du ønsker. Fraster er i bund og grund en ”lokal” virksomhed, som har vokset sig relativt stor uden på nogen måde at glemme, hvad de står for, og hvorfor de har sin eksistensberettigelse på et konkurrencepræget marked. Gennem de skræddersyede løsninger tilpasser Fraster sig til lige netop dine behov, og servicen er ej heller at tage fejl af. Fraster har fokus på at skabe jordnære forhold blandt alle medarbejdere, ligesom de ønsker at skabe gode relationer til samarbejdspartnere og ikke mindst til kunderne. Som Fraster selv siger det, er ord taknemmelige. Derfor står de altid klar med åbne arme, hvis du har lyst til at besøge dem i virkeligheden, så du kan fornemme hvem de er, og hvad de står for.

Cover filt – god akustik og flot design

akustisk støjreduktion fra fraster
Cover filt er en serie af forskellige akustiske nærmest svævende skærmvægge. Cover filt fås både i en single-udgave og i en double-udgave. Forskellen på de to er, at single består af et lag filt (5 mm), hvor double består af to lag filt (2×3 mm). Hvilken en du bør vælge afhænger af, hvor stort dit behov for mindre støj er. Udover de lysabsorberende egenskaber, tilfører Cover filt fra Fraster også et flot og hyggeligt udtryk til rummet. Du kan selv designe mønsteret på Cover, ligesom du selv kan bestemme størrelsen.

ZigZag bordskærm – tag akustikken med på farten

Fraster Zigzag Bordskaerm i grå på et eg bord ved The House of JENSENplus
Det har aldrig været lettere at skabe sit eget lille rum. Med ZigZag bordskærm kan du i løbet af få sekunder danne en akustisk afskærmning, som kan flyttes og pakkes sammen efter behov. ZigZag bordskærm giver dig de bedste forudsætninger for effektivt arbejde, samtidig med at den skaber et hyggeligt og rart miljø.

Fraster – gør dit hjem mere personligt

fraster
Med møbler fra Cane-line er du sikret tidløse møbler af absolut højeste kvalitet. Cane-lines primære formål er at skabe de mest komfortable møbler, du kan forestille dig – dog uden at gå på kompromis med designet. Møbler skal være noget, man kan lide at bruge – og det kan du være sikker på er tilfældet, når du først erfarer Cane-lines sortiment.

Tre gode grunde til at vælge design fra Fraster