FRASTER

filt fra fraster

Fraster – skræddersyede løsninger til dig

I 1993 grundlage Peter Kruse skrædderiet Fraster. Fraster er en designvirksomhed, som producerer tæpper og filtprodukter, der er skræddersyet til dig. Fraster har ingen færdigvarer på lager, de producerer ALT ud fra et make to order princip – for på den måde får du lige præcis det, du ønsker.
Fraster er i bund og grund en ”lokal” virksomhed, som har vokset sig relativt stor uden på nogen måde at glemme, hvad de står for, og hvorfor de har sin eksistensberettigelse på et konkurrencepræget marked. Gennem de skræddersyede løsninger tilpasser Fraster sig til lige netop dine behov, og servicen er ej heller at tage fejl af. Fraster har fokus på at skabe jordnære forhold blandt alle medarbejdere, ligesom de ønsker at skabe gode relationer til samarbejdspartnere og ikke mindst til kunderne. Som Fraster selv siger det, er ord taknemmelige. Derfor står de altid klar med åbne arme, hvis du har lyst til at besøge dem i virkeligheden, så du kan fornemme hvem de er, og hvad de står for.

Cover filt – god akustik og flot design

akustisk støjreduktion fra fraster

Cover filt er en serie af forskellige akustiske nærmest svævende skærmvægge. Cover filt fås både i en single-udgave og i en double-udgave. Forskellen på de to er, at single består af et lag filt (5 mm), hvor double består af to lag filt (2×3 mm). Hvilken en du bør vælge afhænger af, hvor stort dit behov for mindre støj er. Udover de lysabsorberende egenskaber, tilfører Cover filt fra Fraster også et flot og hyggeligt udtryk til rummet. Du kan selv designe mønsteret på Cover, ligesom du selv kan bestemme størrelsen.

ZigZag bordskærm – tag akustikken med på farten

fraster bordskærm

Det har aldrig været lettere at skabe sit eget lille rum. Med ZigZag bordskærm kan du i løbet af få sekunder danne en akustisk afskærmning, som kan flyttes og pakkes sammen efter behov. ZigZag bordskærm giver dig de bedste forudsætninger for effektivt arbejde, samtidig med at den skaber et hyggeligt og rart miljø.

Fraster – gør dit hjem mere personligt

fraster

Hos Fraster vægtes de nære relationer højt. Fraster står klar med åbne arme, når du har et ønske, som de kan opfylde. De kundetilpassede løsninger skaber de bedste forudsætninger for, at du får nøjagtigt, hvad du søger. Gør dit hjem endnu mere personligt og ikke mindst funktionelt behageligt. Fraster kan med garanti hjælpe med at skabe et mere behageligt miljø – både privat og i virksomheden.

3 gode grunde til at vælge design fra Fraster

  • Det er helt tydeligt at mærke, at fra første møde med Fraster, opstår der et samarbejde. Samarbejdet handler om at skabe den bedste løsning for dig.
  • Når du vælger produkter fra Fraster, siger du ja tak til formidabel kvalitet
  • Med tæpper og/eller filt fra Fraster, kan du være sikker på at få et hyggeligt og rart miljø, hvad enten det er i hjemmet eller på arbejdspladsen

Lige så vild med udvalget fra Fraster, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Fraster. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Abstracta & egetæpper

Har du lyst til yderligere inspiration, kan du med fordel se nærmere på Abstracta, som også designer helt fantastiske akustiske produkter. Er det tæpper, du er på udkig efter, bør du derimod søge yderligere inspiration om egetæpper, som også designer skræddersyede tæpper til dig.