FOUR DESIGN

Med rødder tilbage til 1930 er Four Design en kendt møbelproducent i Danmark og udlandet. Møblerne fra Four Design kendetegnes ved at have en simpel og funktionalistisk tilgang til design og udtryk. Målet hos Four Design er at skabe møbler, der bidrager til interaktion mellem mennesker og samtidig skaber en rolig harmoni i indretningen – uanset hvor henne i rummet du placerer møblerne fra Four Design.

Four Design har helt sikkert et møbel til dit kontor

Hos Four Design har du rig mulighed for at indrettet kontoret med både ergonomiske stole, lette borde, barstole og små sofagrupper som skaber en intim stemning. I et åbent kontormiljø kan det ofte være svært at indfri alle medarbejdernes behov. Det stiller store krav til indretningen. Prøv den funktionelle sofa ”Four Us” fra Four Design, hvis du vil give dine medarbejderne mulighed for at interagere med hinanden. Sofaen består af moduler i blødt materiale, hvor du, som bruger, har mulighed for diversitet, mobilitet og zoneindretning. Et godt alternativ til de lukkede kontorlokaler. Her er en klassisk sofa gjort til et innovativt og moderne møbel, som har mange anvendelsesmuligheder.

Four us
Four us

Lige så vild med udvalget fra Four Design, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Four Design. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.