Four Design

four design møbler

Four Design – møbler der bidrager til interaktion mellem mennesker

Med rødder tilbage til 1930 er Four Design en kendt møbelproducent i Danmark og udlandet. Four Designs møbler kendetegnes ved et simpelt og funktionalistisk design og udtryk. Virksomhedens mål er at skabe møbler, der bidrager til interaktion mellem mennesker og samtidig skaber en rolig harmoni i indretningen – uanset hvor henne i rummet møblerne placeres. Vidensdeling er et helt centralt emne hos Four Design. Gennem intern vidensdeling samt vidensdeling med kunder og samarbejdspartnere opnås den største succes for alle parter, og på den måde sikrer Four Design, at deres værditilbud og grundlæggende værdier er i overensstemmelse med kundernes og samarbejdes partnernes efterspørgsel. Det handler om fælles mål og om at finde en fælles vej til at opnå disse. Four Design holder sig konstant ajour med markedet. Gennem grundige analyser og innovative tiltag er de én af de absolut stærkeste virksomheder i branchen til at tilpasse sit sortiment til tidens trends og tendenser – naturligvis uden at køre over i den forkerte vejbane. Det er altid med udgangspunkt i virksomhedens kerne, hvor minimalistisk design er regel nr. 1

Four Real 74 bord – rubust, foldbart, flytbart. Praktisk og tidløst design

four real
For Real 74 fra Four Design er et praktisk og robust bord, som med fordel kan anvendes i f.eks. en kantine eller et mødelokale. Bordet er foldbart og har to integrerede hjul, så det er nemt at flytte rundt på eller pakke sammen, hvis det ikke skal optage unødig plads. Bordet kan sågar både flyttes og foldes af en enkelt person helt uden brug af værktøj. Bordet er tidløst, stilrent og enormt holdbart pga. den stærke konstruktion. Derudover er bordet rigtig fint i samspil med Four Sure stolen, som du kan læse om nedenfor.

Four Sure stol – stabilitet i verdensklasse

four sure
Four Sure stolen er en yderst stabil stol, som ligesom For Real 74 er ideel til en kantine eller et mødelokale. Den er fantastisk at sidde på – også i længere tid af gangen, hvorfor den også vil være en fremragende undervisningsstol. Stolens stilrene design er tidløst og holdbart. Du kan vælge den i flere forskellige farver, så den passer ind i din nuværende indretning. Four Sure vil komplementere For Real 74 bordet enormt godt, så hvis du er på udkig efter en samlet løsning, er det en klar anbefaling fra os at kombinere disse.

Four Design – tidløse, minimalistiske og innovative møbler til kontraktmarkedet

four design møbler
Four Design skaber tidløse, minimalistiske og innovative møbler af de bedste materialer. Virksomheden henvender sig primært til kontraktmarkedet, og med det store udvalg af højkvalitetsmøbler kan du helt sikkert finde, hvad du har behov for. Møblerne kombinerer flot design med fremragende komfort og funktion, så du ikke skal gå på kompromis med noget som helst. Møblerne kan anvendes til bl.a. kontorindretning, hotelindretning og indretning af undervisningsmiljøer for blot at nævne nogle få indretningsmuligheder.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Four Design