Lys fra Flos

flos lamper

Flos – en blomst til hele verden

Det er svært at tale om designerlamper uden at nævne Flos. Det anerkendte brand opstod i Italien tilbage i 1962, og siden dengang har de positioneret sig som et af de mest attraktive brands inden for belysning. ”Flos” betyder blomst på latin, og som virksomhedens selv siger det ”Begyndelsen af Flos blomstrede fra en strålende ide”. Idéen, som blev filosofien bag Flos var at skabe genstande, der startede med en pære, som ville ændre livsstilen for både det italienske marked og andre udenlandske markeder. Idéen og filosofien kan vidst dårligt benægtes at være slået i gennem!

Skygarden Pendel – Naturen i lampeform

skygarden pendel fra flos
Historien bag Skygarden Pendel er ganske unik. Designeren bag den eftertragtede lampe er Marcel Wanders, som med sin innovative tankegang havde dekoreret sit loft som en indendørs have. Loftet kaldte han ”mySkygarden”, hvor navnet på lampen også stammer fra. Da Wanders skulle fraflytte sit hus, designede han Skygarden Pendel, så han ikke helt mistede sin indendørs have – lampen er nemlig designet i stil med loftets udseende. Den glatte overflade, kombineret med den kreative inderside, giver lampen et helt særligt udtryk, som ikke ses ved nogen andre lamper. Tilmed giver lampen et rigtig dejligt lys. Den kreative udstråling, som lampen har, gør den særligt interessant at anvende i erhvervsindretning. Kreative udtryk giver kreative medarbejdere – og kreativitet skaber forretning.

Flos IC Light – kunsten at skabe en skulpturel lampe

ic light fra flos
Den anerkendte designer Michael Anastassiades har designet denne skulpturelle lampe, som tilfører et eksklusivt udtryk til det rum, den står i. Lampen består af et flot tyndt stel af messing samt selve ”kuplen”, som når den lyser ligner en smuk fuldmåne. Lampen er minimalistisk og tidløs, og så giver den et fantastisk godt lys. Den kan anvendes til mange forskellige formål, men det kan varmt anbefales at anvende den som skrivebordslampe, hvor det behagelige lys er et must. Alternativt fungerer lampen også særdeles godt i en vindueskarm eller på et rullebord, hvor den med sit behagelige lys skaber en rigtig hyggelig atmosfære.

Flos – kreativitet, liv og leg direkte ind i hjemmet eller på arbejdspladsen

lys fra flos
Flos kan noget, som ingen andre kan. Lamper fra Flos skaber liv, uanset hvilket miljø de placeres i. De kreative udtryk i lamperne giver anledning til innovative og positive tanker, der er inspirerende for alle og enhver. Flos skaber kunst, som man aldrig bliver træt af at se på. Kvaliteten er i top, og hver eneste detalje er udført til perfektion.

Tre særligt gode grunde til at anvende lamper fra Flos i indretningen