FINN JUHL

Finn Juhl design

Finn Juhl – forenelse af kreativitet og nytænkning

Finn Juhl var en meget kreativ og nytænkende møbeldesigner, som blev født i 1912. Oprindeligt var hans interesse indenfor kunsthistorie, men det var hans far ikke helt tilfreds med, og derfor skiftede han sin interesse over til møbeldesign. Denne interesse skulle senere vise sig at komme mange mennesker til gode, som fik mulighed for at købe Finn Juhls kreative møbler. Finn Juhl blev hurtigt symbol på den mere skæve tilgang til møbeldesign i form af hans knapt så klassiske linjer og anderledes farve- og materialevalg.
Finn Juhl så møbeldesign som kunst, og derfor var det udseendet, der havde førsteprioritet. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med komforten – tværtimod vil du opleve en helt fantastisk flydende fornemmelse, når du sætter dig i en stol eller en sofa designet af Finn Juhl.

Pelikanen

Pelikanen af Finn Juhl

Pelikanen er uden tvivl et af Finn Juhls ”største” møbler. Stolen blev præsenteret for offentligheden i 1940, hvor den blev fremstillet i et begrænset antal. Sidenhen blev stolen faktisk glemt helt frem til 2001, hvor den blev relanceret. Siden 2001 er stolen blevet langt mere kendt særligt fordi designet er anderledes og stråler af Finn Juhls måde at arbejde på. Stolen er enormt komfortabel at sidde i, og den fås i mange forskellige varianter, så den nemt kan tilpasse din personlige stil. En udfordrende og interessant stol, som med garanti vil blive bemærket.

Poeten

Poeten sofa fra Finn Juhl

Poeten blev lanceret i 1941 – et år efter Pelikanen, og den kan på mange måder opfattes som et nært familiemedlem til denne. Poeten fremstilles efter gamle håndværkstraditioner, og derfor kan du være sikker på, at hver eneste lille proces er finpudset ned til den mindste detalje. Poeten er interessant og rolig at se på, og komforten er enormt god. Sofaen udstråler ordentlighed og kreativitet, og den vil med garanti blive studeret af alle, der går forbi den eller sidder i den.

Kreative designs til hjemmet eller arbejdspladsen

Finn Juhl møbler

Finn Juhls måde at designe møbler på var yderst interessant. I alle hans designs har han haft fokus på at skabe kunstneriske møbler, som forener anderledes design med en flydende og behagelig komfort. Finn Juhl har taget dansk design skridtet videre med de kreative møbler, som udstråler nytænkning og en usammenlignelig evne til at skabe noget selv. Finn Juhls møbler går aldrig af mode, og de gennemgående linjer i flere af hans designs gør det muligt at indrette flere forskellige rum i nogenlunde samme stil. På den måde skabes der en kreativ rød tråd i alle rum – hvorfor Finn Juhls møbler også er særdeles velegnede til erhvervsindretning.

3 fordele ved at vælge møbler fra Finn Juhl til din indretning

  • Finn Juhls tilgang til møbeldesign var anderledes og særdeles kreativ. Du får derfor interessante møbler, som afviger fra normalen og gør dit hjem eller din arbejdsplads unik
  • På trods af den kunstneriske tilgang til møbeldesign, er Finn Juhl ikke gået på kompromis med komforten. Du vil opleve en flydende og rar fornemmelse, når du sætter dig i en stol eller en sofa designet af Finn Juhl
  • Finn Juhls møbler bliver aldrig kedelige at se på. Ved at studere møblerne, vil du opleve Finn Juhls univers – og det bliver ved med at være interessant

Lige så vild med udvalget fra Finn Juhl, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Finn Juhl. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.