Extremis

extremis møbler

Extremis – indehaver af utallige designpriser

At være indehaver af over 50 designpriser taler uden tvivl for sig selv. Extremis som blev etableret i 1994 kan med stolthed prale af disse imponerende priser, som i allerhøjeste grad er dem velundt. Extremis er kendt for at være global trendsætter indenfor udendørs designermøbler. Tilbage i 1990’erne var folk præget af en generel holdning til, at udendørsmøbler skulle være billige plastikprodukter eller dekorerede træmøbler. Man havde på daværende tidspunkt ikke fået øjnene op for gedigent design af udendørsmøbler – og det så iværksætter og trendsætter Dirk Wynants som en oplagt mulighed for at indtage markedet ud fra en ny vinkel. Som Extremis selv siger det, skaber de ikke bare møbler, men værktøjer der bringer mennesker sammen – og når først du har set og oplevet møblerne fra Extremis, så er du ikke ét sekund i tvivl om, hvad de mener med det. Extremis producerer sine møbler ud fra miljøvenlig principper og med et formål om at belaste vores miljø mindst muligt, så på den måde bidrager du også til et godt formål, når du vælger møbler fra Extremis.

Romeo & Juliet

extramis bænk
Romeo & Juliet fra Extremis er romantisk, hyggeligt og livsberigende design. Tanken er, at du kan kombinere det funktionelle element med et farverige udtryk i form af flotte små træer eller planter i store krukker, som selve bænken hviler på. Og hvorfor så referere til historien om Romeo og Julie? Jo – fordi planterne symboliserer det, at man er sammen uden fysisk at have kontakt til hinanden. Det er, hvad vi kalder storytelling – og det elsker vi!

Fiberglass sticks

extremis lyddæmpning
Fiberglass Sticks fra Extremis skaber rum i rummet på en anderledes og helt fantastisk måde. Fiberglas Sticks kan både anvendes inde og ude – uanset vil de skabe en hyggelig afskærmning, som giver en behagelig og hjemlig følelse. Fiberglass Sticks fås både i lige og kurvede former, så du har mulighed for at tilpasse designet efter dine ønsker.

Extremis – den rene luksus

extremis
Extremis designer udendørsmøbler, som både kan anvendes af private og virksomheder. Møblerne er kvalitetsmæssigt helt i top, og det samme er komforten. Der er tænkt over hver eneste detalje og hver eneste funktion i alle designs, som i høj grad bærer præg af innovation og nytænkning. Med møbler fra Extremis kan du, din familie, dine gæster eller ansatte se frem til den rene luksus!

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Extremis