Kontorklassikere fra Engelbrechts

engelbrechts møbler

Filosofien bag Engelbrechts bygger på tradition, innovation og kvalitet

I samarbejde med dygtige arkitekter skaber danske Engelbrechts møbler til den moderne forbruger, som ønsker høj kvalitet og tidløse møbler. Hos Engelbrechts finder du intet overladt til tilfældigheden. Derfor vil du altid opleve et strømlinet design, hvor hver detalje er nøje udtænkt og har et bestemt formål. Grundtanken hos Engelbrechts er at tilbyde gedigent design og abnormt høj kvalitet. Engelbrechts møbler kombinerer tradition og innovation på en helt særlig måde, så du altid finder nye sjove detaljer og former, og samtidig er det helt tydeligt, at der er inddraget elementer, der sporer tilbage til dansk designs storhedstid. Flere af Engelbrechts møbler er blevet til danske kontorklassikere, hvilket skyldes det gode håndværk samt de unikke designs, som ikke ses andre steder. At forfine og hele tiden forbedre funktionaliteten i hvert møbel gør, at kvaliteten hos Engelbrechts bliver enormt høj. Samtidig er der stor fokus på at mindske ressourcespild i produktionen af møbler.

KEVI 2533: ”Sidder du godt, får du lavet mere”

kevi fra engelbrechts
I 1958 blev den unikke ”Kevi kontorstol” skabt af Jørgen Rasmussen. I løbet af 1960’erne steg dens popularitet, og stolen blev derfor både anvendt på arbejdspladsen, i det private hjem og på skoler. Tanken bagved kontorstolen, som i dag produceres af Engelbrechts, er: ”Sidder du godt, får du lavet mere”. Stolen er enkelt opbygget, hvilket også har gjort den utrolig populær og meget nem at anvende, da du har stor bevægelsesfrihed. ”Kevi 2533” fås også med det ikoniske dobbeltrulle-hjul, som sidenhen har vundet flere designpriser. Stolen er yderst komfortabel, og er derfor særligt anvendelig til erhvervsindretning, hvor det er afgørende med en behagelig komfort i løbet af arbejdsdagen.

”Joint” – Når design og funktionalitet går op i en højere enhed

joint fra engelbrechts
”Joint” er en eksklusiv kontorstol med en helt fantastisk komfort. ”Joint” er bygget på et stel af aluminium, hvilket gør den yderst robust og holdbar. Samtidig er udtrykket let og enkelt. Designeren bag ”Joint” er anerkendte Anders Hermansen, som i en alder af blot 22 år dimitterede fra Kunstakademiets Designerskole. Hermansens filosofi er at skabe møbler, der funktionelt er helt i top, samtidig med at de skaber en god atmosfære. Anders Hermansen har tidligere udtalt følgende: ”Tag mennesker som et eksempel: du ønsker at tilbringe tid med folk, der er originale og har personlighed. Det er det samme med møbler”. Disse ord kan også i høj grad relateres til ”Joint”.

Engelbrechts møbler passer til alle typer indretninger

reol fra engelbrechts
Engelbrechts møbler er meget alsidige, og kan derfor anvendes i uendeligt mange miljøer. Møblernes kreative og legende udtryk kombineret med en usammenlignelig komfort gør, at du aldrig bliver træt af dem. Engelbrechts unikke tilgang til at kombinere tradition og innovation gør, at der altid er en særlig historie bag hvert enkelt møbel – og det at der er tænkt over hver eneste lille detalje, giver dig som forbruger en tryghed, som er svær at beskrive. JENSENplus er særlig udvalgt til at forhandle møbler fra Engelbrechts, hvilket også forpligter. Derfor kan du forvente en høj service og et væld af løsningsmuligheder, når vi sammen med en uvildig arkitekt indretter dit kontor med eksklusive møbler fra Engelbrechts. Er du til eksklusivt dansk design med lang levetid kan du også lade dig inspirere af vores møbler fra Carl Hansen.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Engelbrechts