enea

enea møbler

ENEA – robust og naturligt design fra Baskerlandet

ENEA designer og producerer robuste og tidløse møbler fra deres fabrik i Guipúzcoa, som er en del af den spanske region, Baskerlandet. Produkterne skabes i samarbejde med førende designere, som ved alt om trends og tendenser, samt har et helt særligt materialekendskab og sans for detaljen. Derudover bliver alle designs udviklet med udgangspunkt- og inspiration i de omgivelser og det miljø, ENEA befinder sig i. ENEA henvender sig både til private forbrugere, virksomheder og det offentlige.

Lottus – til dig der vil være med i designprocessen

lottus stol
Lottus fra ENEA er en meget alsidig stol, hvor du selv får lov at have indflydelse på designet. Lottus er inspireret af naturens former og farver, hvilket gør den elegante og stilrene stol meget naturlig at se på. Her er tale om tidløst design af absolut højeste kvalitet, som med den rette behandling kan vandre gennem flere generationer. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige typer af ben, og om du ønsker den med eller uden armlæn.

Lottus lounge – rene linjer og flotte kurver

lottus lounge
Lottus Lounge er en stilren og klassisk loungestol, som følger rene linjer og tidløst design. Stolen fra ENEA har dog et twist fra den ovenfor omtalte Lottus stol i form af interessante kurver, og et udtryk der tydeligt viser, at det er en loungestol. Lottus lounge adskiller sig fra almindelige lænestole ved at være lavere og bredere, hvilket giver en helt fantastisk komfort. Derudover er stolen primært tiltænkt venteområder og receptioner, hvor de rene linjer og det lidt mere stramme design er meget attraktivt.

ENEA – Sætter en enormt høj standart

enea
ENEAS klassiske og naturlige møbler har en enormt høj standart både hvad angår kvalitet, funktion og design. Du kan være sikker på at få det bedste af det bedste, hvis du vælger møbler fra ENEA. Mange af virksomhedens designs kan tilpasses dine ønsker og behov, så du får nøjagtigt det, du har brug for. Derudover designer ENEA meget alsidige produkter, som henvender sig til både private, erhverv og det offentlige.

Tre gode grunde til at vælge design fra enea