Tæpper fra ege

egetæpper

egetæpper – individuelt tilpassede tæpper med et miljørigtigt fokus

egetæpper blev grundlagt tilbage i 1938, og i dag er virksomheden blandt Europas førende inden for design, udvikling og fremstilling af miljørigtige tæpper af høj kvalitet. egetæpper kan designe brugertilpassede tæpper, som matcher dit præcise ønske – og ovenikøbet gør de med den korteste leveringstid i branchen! egetæpper forsøger at gøre tæppet til mere end noget man bare ligger på gulvet. egetæpper designer tæpper der ændre rummets karakter, så du tilfører rummet helt nye dimensioner, som du ikke havde forestillet dig, kunne være muligt. Udover det store fokus på individuelt design og hurtig levering har egetæpper også sine værdier i orden. egetæpper har stort fokus på miljø- og allergivenlig fremstilling – et fokusområde som de konstant forsøger at optimere. På den måde er du også med til at støtte naturen samt de mennesker og det samfund, der danner grundlag for egetæppers produktion samt deres høje kvalitet og fantastiske designs. Faktisk er egetæpper verdens første CSR-certificerede tæppeproducent, og som de selv siger det, handler det ikke blot om at skabe et godt image ud fra et forretningsmæssigt perspektiv. For egetæpper handler det om at tænke på, at der også er en dag i morgen, og vores jordklode ikke har evige ressourcer. Hvis alle virksomheder tænker på den måde, så ender vi med at have en ret god ”fælles strategi”.

Ege Create

egetæppe create
Ege Create imponerer enhver, der ser det. Det turkisblå tæppe danner et abstrakt mønster, som giver en rolig følelse – nærmest som var du ved havet. Tæppet er anderledes og livsberigende på en helt særlig måde, som man sjældent ellers oplever med tæpper. Med Ege Create kan du give dit hjem eller din virksomhed et personligt præg, som fanger alles opmærksomhed.

Epoca Moss

ege epoca tæppe
Epoca Moss fra egetæpper sender tankerne tilbage til barndommen, hvor følelsen af græs og skovbund under fødderne var en naturlig del af hverdagen. Epoca Moss fra egetæpper er nærmest som et fjedrende underlag, som er utroligt blødt og lækkert at gå på. Tæppet har et lettere glansfuldt look, hvilket giver det et interessant udtryk. Med Epoca Moss fra egetæpper har du mulighed for at tilføre dit hjem eller din virksomhed en unik finish, som virkelig giver rummet karaktér.

egetæpper – en virksomhed der går forrest

egetæpper i forskellige nuancer
Der er specielt to ting ved egetæpper, som er værd at fremhæve. Deres helt fantastiske og individuelt tilpassede designs, som du ikke finder andre steder er nr. 1, og deres CSR-værdier om at værne om vores miljø er nr. 2. egetæpper er en erfaringsrig virksomhed med et innovativt udgangspunkt, og de er ikke bange for at gå forrest, stort set uanset hvad det handler om.

Tre gode grunde til at vælge tæpper fra ege