dk3

dk3 møbler

dk3 – En ung møbelvirksomhed i enorm fremgang

dk3 blev etableret tilbage i 2009, men på trods af sin fortsat unge alder har virksomheden fået skabt sig et fundament, som er enormt stærkt. dk3 designer selv produkter, der er inspireret af dansk designs storhedstid, hvor håndværk og kvalitet var alfa og omega. Denne inspiration kombinerer de med inspiration fra de tendenser, vi ser i møbelindustrien i dag, hvilket har vundet indpas i hjertet hos mange designelskere. Det primære materiale dk3 anvender, er træ. Træ er et materiale, som kan skabe uendeligt mange forskellige udtryk, og du finder aldrig to træprodukter, der er helt identiske. Strukturerne i de forskellige stykker træ gør hvert enkelt møbel unikt og helt sit eget. dk3 anvender også få andre materialer i sine designs, men det er altid med tanke på bæredygtighed og god kvalitet. dk3 har et rekordlavt materialespild. Udover virksomhedens egne designs, er de også producenter af nogle af dansk designs allerstørste klassikere. dk3 har nemlig overtaget produktionen af møbler fra Børge Mogensen, Kaare Klint og Poul Cadovius, som af mange er kendt som dansk designs absolutte elite.

System Ultra – Et genialt reolsystem

system ultra
System Ultra er intet mindre end genialt. Systemet er designet med et formål om at udnytte den plads, der ikke bliver brugt, fremfor at optage den der bliver brugt. Systemet er designet af Poul Cadovius i 1957, men det passer måske endda endnu bedre til vores livsstil i dag, end det gjorde dengang. System Ultra er et væghængt reolsystem, som kan sammensættes lige nøjagtigt, som du ønsker det. System Ultra produceres i dag af dk3, som har rettighederne til at fremstille møbler designet af Poul Cadovius. System Ultra kan med fordel anvendes i virksomheder, hvor det både vil være praktisk og stilfuldt. Ligeledes kan det anvendes i huse og lejligheder, hvor det sommetider kan være trængt med gulvpladsen.

Pia Chair – En af Danmarks helt store klassikere

pia chair dk3
I 1950’erne blev nogle af de største klassikere, der nogensinde er designet i Danmark skabt. Pia Chair er en af dem. Stolen er designet af Poul Cadovius, som på daværende tidspunkt ønskede at designe en modpol til denne tids meget ”tunge” møbler. Han designede Pia Chair, som er en kombination mellem god komfort og flotte detaljer. Stolen har et let og elegant udtryk, som tilfører rummet en rar åbenhed. Pia Chair produceres i dag af dk3, og dens popularitet er bestemt ikke blevet mindre med tiden. Stolen kan både anvendes i det private hjem, på restauranter og i virksomheder.

dk3 – Møbler der imponerer

dk3
Med et sortiment bestående af produkter fra eget brand samt de tre tidligere nævnte brands har dk3 et udvalg, der imponerer de fleste. Det er klassiske møbler, som passer fantastisk godt ind i det moderne hjem og i moderne virksomheder. Møblerne er tidløse, de har historie, og de er fremstillet af materialer, der holder i en evighed.

Tre gode grunde til at vælge design fra dk3