DESIGN BY US

design by us

DESIGN BY US – træder uden for ”normalen”

Tilbage i 1999 etablerede den unge nyuddannede designer Rasmus Larsson DESIGN BY US. På daværende tidspunkt havde Rasmus Larsson lyst til at udfolde sin kreativitet gennem nytænkende, udfordrende, moderigtigt, provokerende og humoristisk design – og det viste sig at være noget folk kunne lide. Dengang var DESIGN BY US meget eksperimenterende og knapt så udviklet som det er tilfældet i dag. DESIGN BY US er en fuld ud etableret virksomhed med en klar vision, som dog fortsat leder hen mod de grundlæggende værdier og interessen i at skabe et anderledes unikt værditilbud til designinteresserede kunder.
DESIGN BY US ønsker ikke at være et typisk skandinavisk designfirma, men de forsøger at differentiere sig i form af designs som er mere farverige, innovative og i øjenfaldende. Ved at træde lidt ved siden af det ”normale”, forsøger DESIGN BY US at tilføre markedet et mere kreativt twist. Hos DESIGN BY US er det en lidenskab at bevæge sig ud i det modige og det dristige!

Addicted to Us Pendel

design by us addicted tu us lampe

Addicted to Us Pendel bærer tydeligt præg af DESIGN BY US’ kreative tilgang til design. DESIGN BY US har i sit design af Addicted to Us kombineret det gamle med det nye, hvilket skaber et særdeles stilfuldt udtryk. Særligt for denne lampe er, at lampeskærmen er lavet af mundblæst glas og en top i enten messing, krom eller sortlakeret krom – alle kombineret med læder.
Det anbefales, at du hænger lampen over dit spisebord eller dit sofabord.

Ballroom Pendel – mundblæst og håndmalet

design by us ballroom pendel

Ballroom Pendel er en simpel og alligevel kreativ loftslampe fra DESIGN BY US. Ballroom Pendel er mundblæst og håndmalet, så du får altså en lampe, der har fået alt den kærlighed, den kan trække! Lampen fås i forskellige farver, så du har mulighed for at kombinere flere af den samme type lampe i forskellige farver, som til sammen vil skabe et livligt udtryk. Alternativt kan du vælge lampen i en neutral farve, som vil indgå naturligt i en rolig og stilren indretning. Ballroom pendel kan både anvendes over spisebordet (her anbefales det at bestille mere end en), eller den kan hænge i et hyggeligt hjørne.

DESIGN BY US – tilfører rummet noget helt særligt

stole og borde fra design by us

DESIGN BY US’ kreative og legende tilgang til design gør, at hvert eneste design adskiller sig fra mængden uden at være forstyrrende. Ved at vælge møbler og interiør fra DESIGN BY US får du langtidsholdbart og unikt design, som tilfører rummet noget helt særligt.

3 gode grunde til at vælge møbler og interiør fra DESIGN BY US

  • DESIGN BY US gør rummet mere levende og spændende at træde ind i
  • DESIGN BY US kombinerer ofte det gamle og det nye
  • DESIGN BY US er drevet af passion, og derfor bevæger de sig ofte ud, hvor andre ikke tør

Lige så vild med udvalget fra DESIGN BY US, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra DESIGN BY US. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Gubi

Gubi har ligesom DESIGN BY US en kreativ og enestående evne til at skabe unikt design, som kombinerer tradition og innovation. Læs mere om Gubi her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.