DCW éditions

DWC éditions lampe

DCW éditions – en ung møbelproducent med stor popularitet

DCW éditions er et ungt men allerede internationalt anerkendt brand, som siden 2008 har produceret lampeklassikere, der har overlevet tidens tand. Grundstenen i DCW éditions er at skabe pålidelige, velproduceret, ærlige og detaljerede ”objekter” i uimodståelige designs. Det hele startede med, at DCW éditions begyndte at producere lamper, som blev designet af Bernard-Albin Gras, og lige siden har interessen for DCW éditions været stærkt stigende. Alle designs, som produceres af DCW éditions, gemmer på fantastiske historier, der er inspirerende og betagende. Med lamper fra DCW éditions får du gedigent og tidløst design, som samtidig emmer af interessante historier.

Gras – en klassiker fra 1922

gras lampe fra DCW éditions
For snart 100 år siden designede Bernard- Albin Gras den ikoniske og verdens berømte lampeserie Gras, som i dag produceres af DCW éditions. Lamperne var tiltænkt til kontormiljøer og industri, hvor de i stor stil også anvendes i dag. Serien var meget unik, da den blev designet i 1922 – og er det fortsat i dag. Det er svært om end ikke umuligt at finde lamper, der giver det samme enkle og interessante udtryk og samtidig er robuste. Lamperne er blevet efterspurgte samlerobjekter, som i dag er i meget høj kurs. De har vist sig at være tidløse klassikere, som aldrig går af mode.
hængelampe fra dcw editions paris
Gras-serien fra DCW éditions består af uendeligt mange forskellige varianter, hvor der helt sikkert findes én eller flere varianter, som passer perfekt til dig og din arbejdsplads. Serien består af pendler, som kan anvendes over mødebordet eller kantinebordet. Den består af gulvlamper, som kan stilles i forskellige rum og hjørner, hvor de er funktionelle og samtidig skaber hygge. Væglamper er også en del af Gras-serien, som du f.eks. kan anvende ved sofahjørnet eller ved hovedindgangen til din arbejdsplads. Sidst består serien også af en række bordlamper, som vil pryde dit og dine kollegaers skrivebord. Fælles for alle lamperne er, at det er gedigent, gennemtænkt og tidløst design, hvor funktionaliteten og holdbarheden er helt i top.

Mantis BS2 – når tyngdekraften ophører

dcw bordlampe
I 1951 designede Bernard Schottlander denne tidløse lampe, som med sit udtryk gør visuelt op med tyngdekraften. Et legende let udtryk, som samtidig et lidt ”skævt”, kendetegner det fantastiske design, som nu har været moderne i snart 70 år, og i dag produceres af DCW éditions. Lampen er særligt populær i erhvervsindretning, hvor den bl.a. anvendes til at skabe hyggekroge og til at belyse indgangspartier og gangarealer.
hængelampe til loungeområder

De bedste lamper til din arbejdsplads

nouvelle collection dcw editions
DCW éditions producerer tidløse klassikere i de bedste materialer. Ved at anvende lamper fra DCW éditions i din indretning, er du sikker på at få unikt design, der holder i en hel menneskealder, hvis de behandles korrekt. Lamperne fra DCW éditions tilfører interessante og lette udtryk, som er inspirerende for alle og enhver, der kommer i nærheden af dem. Flot og behageligt interiør skaber kreativitet på arbejdspladsen, og netop derfor er lamper fra DCW éditions ideelle at anvende i erhvervsindretning.

Tre gode grunde til at lamper fra DCW er det rigtige valg