DARØ

lamper fra darø

Darø – potentielt fremtidens klassikere

Darø er en ambitiøs familieejet designvirksomhed, som skaber belysning, der har potentiale til at blive fremtidens klassikere. Darø blev grundlagt i 1969, men virksomheden har rødder helt tilbage til 1948, hvor Helmuth og Helga Darø begyndte at designe og producere lampeskærme. Darø forsøger modsat mange andre at være selve trendsætterne indenfor det klassiske design. Darø kombinerer gamle traditioner med en forudsigelse af fremtidens klassikere. Hos Darø ligger der mere i ordet ”design” en som så. Hos Darø handler det om at skabe belysning, der skaber et atmosfærisk og stemningsfyldt univers, ligesom det handler om at få funktion, kvalitet og form til at gå op i en højere enhed.

Filosofien bag Darøs designs er, at skabe lamper som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet. Denne æstetik og funktionalitet skabes i samarbejde med nogen af nutidens anerkendte designere indenfor belysning. Darø har vundet flere internationale designpriser for sine ikoniske og tidløse højkvalitetslamper.

Paso TRI 35 – udskift udtrykket som du ønsker

design fra darø

Med Paso TRI 35 kan du skabe nøjagtigt det udtryk, du ønsker. Designet er lavet således, at du nemt kan skifte tekstilet ud. På den måde får du en tidløs lampe, som til enhver tid kan ændre karakter og udtryk, hvis du ønsker det. Paso TRI 35 fra Darø byder kreativteten indenfor, uden den vil stjæle opmærksomheden fra de andre indretningselementer.

Bell+ – lampen der gør op med det statiske

darø bell

Vi har gennem tiderne tilegnet os en opfattelse af, at en lampe er noget statisk. Den opfattelse gør den klassiske men kreative Bell+ fra Darø op med. Bell+ er i sig selv en simpel lampe, men i gennem lampeskærmen går en stav, som skærmen kan køre på. Denne detalje giver lampen et særligt spændende udtryk – især hvis du anvender den integrerede vippefunktion, som udover sit kreative element også gør det muligt at retningsbestemme lyset.

Darø – skaber liv og glæde gennem belysning

darø design og lamper

Darø skaber kreative bud på det klassiske design, hvilket tilfører rummet eller rummene, som lamperne placeres i et stilrent men legende udtryk. I samarbejde med nutidens anerkendte lampearkitekter skaber Darø liv og glæde gennem belysning, hvilket tydeligt kommer til udtryk, når de indgår i indretningen. Lamperne passer ind i uendeligt mange forskellige miljøer, men de vil gøre sig særligt godt i virksomheder, hvor de tidløse klassikere kan tilføre energi i mange år.

3 gode grunde til at vælge lamper fra Darø

  • De klassiske og kreative lamper fra Darø tilfører energi, liv og glæde!
  • Darøs lamper er tidløse, hvorfor du kan se lamperne som en engangsinvestering, der ikke behøver at blive skiftet ud i de næste mange år
  • Darøs lamper har potentiale til at blive fremtidens store klassikere

Lige så vild med udvalget fra Darø, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Darø. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også alternativ – Lightyears

Lightyears skaber ligesom Darø tidløse højkvalitetslamper i samarbejde med førende designere og arkitekter. Læs mere om Lightyears her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.