Darø

lamper fra darø

Darø – potentielt fremtidens klassikere

Darø er en ambitiøs familieejet designvirksomhed, som skaber belysning, der har potentiale til at blive fremtidens klassikere. Darø blev grundlagt i 1969, men virksomheden har rødder helt tilbage til 1948, hvor Helmuth og Helga Darø begyndte at designe og producere lampeskærme. Darø forsøger modsat mange andre at være selve trendsætterne indenfor det klassiske design. Darø kombinerer gamle traditioner med en forudsigelse af fremtidens klassikere. Hos Darø ligger der mere i ordet ”design” en som så. Hos Darø handler det om at skabe belysning, der skaber et atmosfærisk og stemningsfyldt univers, ligesom det handler om at få funktion, kvalitet og form til at gå op i en højere enhed.

Filosofien bag Darøs designs er, at skabe lamper som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet. Denne æstetik og funktionalitet skabes i samarbejde med nogen af nutidens anerkendte designere indenfor belysning. Darø har vundet flere internationale designpriser for sine ikoniske og tidløse højkvalitetslamper.

Paso TRI 35 – udskift udtrykket som du ønsker

design fra darø
Med Paso TRI 35 kan du skabe nøjagtigt det udtryk, du ønsker. Designet er lavet således, at du nemt kan skifte tekstilet ud. På den måde får du en tidløs lampe, som til enhver tid kan ændre karakter og udtryk, hvis du ønsker det. Paso TRI 35 fra Darø byder kreativteten indenfor, uden den vil stjæle opmærksomheden fra de andre indretningselementer.

Bell+ – lampen der gør op med det statiske

darø bell
Vi har gennem tiderne tilegnet os en opfattelse af, at en lampe er noget statisk. Den opfattelse gør den klassiske men kreative Bell+ fra Darø op med. Bell+ er i sig selv en simpel lampe, men i gennem lampeskærmen går en stav, som skærmen kan køre på. Denne detalje giver lampen et særligt spændende udtryk – især hvis du anvender den integrerede vippefunktion, som udover sit kreative element også gør det muligt at retningsbestemme lyset.

Darø – skaber liv og glæde gennem belysning

darø design og lamper
Darø skaber kreative bud på det klassiske design, hvilket tilfører rummet eller rummene, som lamperne placeres i et stilrent men legende udtryk. I samarbejde med nutidens anerkendte lampearkitekter skaber Darø liv og glæde gennem belysning, hvilket tydeligt kommer til udtryk, når de indgår i indretningen. Lamperne passer ind i uendeligt mange forskellige miljøer, men de vil gøre sig særligt godt i virksomheder, hvor de tidløse klassikere kan tilføre energi i mange år.

Tre gode grunde til at vælge lamper fra Darø