CHAT BOARD

chat board tavler

CHAT BOARD – Et innovativt element

CHAT BOARD er dansk design og solidt håndværk, som rækker langt ud over både danske og europæiske grænser. CHAT BOARD blev stiftet af Hans Henning Jensen i 1982, og siden dengang har de skabt en helt enorm vækst. CHAT BOARD er kendt for sit kompromisløse håndværk og tidløse design, hvor både æstetik og funktion er i centrum. Resultatet heraf er elegante og anvendelige produkter af særdeles god kvalitet. CHAT BOARD startede i sin tid med at producere skærmfiltre i glas. I 2003 kom der mere kulør på produktsortimentet, og det blev bl.a. muligt at købe magnetiske glastavler i hele 25 forskellige farver og 13 forskellige størrelser. De magnetiske glastavler er den perfekte moderne opslagstavle, som nemt monteres på væggen ved hjælp af de kraftige magneter som medfølger.

Så tænker du måske – er en tavle ikke bare en tavle? Dertil må vi svare entydigt nej. Jo bedre fysiske rammer du skaber på din arbejdsplads, jo bedre rammer skaber du for innovation. Her er en flot og funktionel tavle altafgørende, da den giver mulighed for brainstorming, struktur og vidensdeling, og her må hverken kvalitet eller udseende negligeres.
Udover tavler, tilbyder CHAT BOARD også garderobeløsninger, glashylder, glasborde og unikke tilpassede designløsninger. På den måde har du mulighed for at give din virksomhed sit helt eget udtryk, og ligeledes kan du skabe en gennemgående rød tråd i indretningen ved at kombinere flere designs fra CHAT BOARD.

CHAT BOARD Classic – Når det klassiske bliver kreativt

chat board classic

CHAT BOARD Classic er selvsagt den klassiske magnetiske skrivetavle fra CHAT BOARD. Den multifunktionelle skrivetavle giver et stilrent udtryk, hvad enten du vælger den i en afdæmpet eller mere sprudlende farve. CHAT BOARD har en helt særlig evne til at gøre selv det mest klassiske til et kreativt element, hvilket denne skrivetavle er et glimrende eksempel på. Tavlen fås i 25 forskellige CHAT BOARD farver, ligesom du kan vælge mellem hele 14 forskellige standartstørrelser. Hvis ikke du finder en variant, så tilbyder CHAT BOARD også at specialfremstille en eller flere tavler til dig, hvor du bestemmer både farve, form og størrelse.

CHAT BOARD Mobile – Fleksibelt design i verdensklasse

mobile chat board tavle

CHAT BOARD Mobile er en alsidig skrivetavle, som er ideel til et miljø med behov for stor fleksibilitet. Skrivetavlen kan nemt flyttes rundt, så du kan bruge den lige der, hvor du har behov for det i en given situation. De bløde former giver tavlen et anderledes og spændende udtryk, som inspirerer til kreative tanker og vidensdeling. CHAT BOARD Mobile fås i 25 forskellige standartfarver og tre forskellige størrelser. Ligesom ved Classic-modellen, kan CHAT BOARD Mobile skræddersys til dig, hvis du ønsker en unik løsning.

CHAT BOARD – De små ting gør forskellen

glastavler fra chat board

Med design fra CHAT BOARD er der ingen grænser for kreativitetens udfoldelse. Stilrent design som sprudler af innovation og eksklusivitet, er hvad der kendetegner samtlige produkter fra CHAT BOARD. Det er ganske inspirerende, hvordan kreativiteten kan åbne helt nye muligheder for os blot ved at tænke lidt ud af boksen. Se f.eks. CHAT BOARD WARDROBE her. At skrive en personlig velkomst I garderoben til dine kunder/gæster, kan være helt afgørende ift. at vinde kunden eller ift. et langsigtet samarbejde med en partner. Det er de små ting, der gør forskellen.

3 gode grunde til at vælge CHAT BOARD

  • CHAT BOARD bringer kreativiteten ind i din virksomhed
  • CHAT BOARD giver dig uanede muligheder for at skabe lige præcis det møbel, du ønsker
  • CHAT BOARD går hverken på kompromis med design eller kvalitet. Her får du det bedste på alle punkter

Lige så vild med udvalget fra CHAT BOARD, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra CHAT BOARD. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.