CASSINA

cassina møbler

Cassina – Enestående design skabt i samarbejde med internationale designere

Den italienske design-gigant Cassina blev etableret I 1927, og i dag er virksomheden blandt de mest anerkendte brands inden for møbeldesign i hele verden. I samarbejde med nogle af de største designere og arkitekter skaber Cassina uimodståeligt og tidløst kvalitetsdesign, som nærmest ikke kan slides op. Franco Albini, Phillip Starck, Charlotte Perriand og Le Corbusier er blot nogle af de designere, som Cassina gennem tiderne har samarbejdet med for at skabe deres møbelklassikere. Cassina er særligt kendt for sine innovative evner og måden hvorpå de kombinerer nye og gamle teknikker inden for møbelkonstruktion. Disse egenskaber er baggrunden for virksomhedens banebrydende designs, som gang på gang viser sig at gå over historien som nogle af de største møbelklassikere.

522 Tokyo Chaise Lounge – Tidløst design fra 1940

522 cassina

522 Tokyo Chaise Lounge fra Cassina blev designet af Charlotte Perriand i 1940 – altså for over 70 år siden. Det er ikke til at se, for den moderne Chaise Lounge er mindst lige så trendy i dag, som den var for alle disse år siden. Du kan vælge modellen i enten Bambus eller teak samt med en lækker madras, der fås i forskellige farver. Vær dog opmærksom på at modellen ikke bør udsættes for regn.

144 Cotone Armchair – Flot design og fantastisk komfort

144 cotone cassina

144 Cotone Armchair fra Cassina kombinerer design og komfort bedre end de fleste andre stole af samme type. Designet er enkelt og stilrent men langt fra kedeligt. Stolen fås i flere forskellige farver, som alle indbyder til hygge og afslapning. Alternativt kan du vælge stolen i læder.

Cassina – Kvalitet der imponerer

cassina

Cassinas møbler er tidløse klassikere, som aldrig bliver umoderne. De kan anvendes i hvilket som helst miljø, hvad enten det er på arbejdspladsen eller i dit private hjem, hvor du ønsker at skabe et kvalitetsmæssigt udtryk, som imponerer enhver. Du vil få stor glæde af møblernes enestående udtryk, men du vil i ligeså høj grad kunne nyde en komfort udover det sædvanelige.

3 gode grunde til at vælge design fra Cassina

  • Bag hvert eneste design fra Cassina står en eller flere af de allerstørste designere
  • Du vil opleve en fantastisk komfort og kvalitet, hver gang du anvender dit møbel fra Cassina
  • Cassinas designs er enestående og skiller sig ud fra mængden

Vi har også et alternativ – House of Finn Juhl

Finn Juhl er en dansk møbeldesigner, som er kendt for sin høje kvalitet og gode komfort samt for sit kreative design. Selvom Finn Juhl ikke er italiensk, vil du med stor sandsynlighed finde hans design interessant, hvis du kan lide møbler fra Cassina. Har du lyst til yderligere inspiration, så kan du læse om Finn Juhl her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.