CASCANDO

cascando akustik

Cascando – funktionalitet, æstetik og flot design

Med stor passion for arkitektur og design udvikler Cascando tilbehør og accessoires til moderne møbler og projektdesign. For Cascando handler det om at vise hele verden, at tilbehør ikke blot handler om funktionalitet, men om at kombinere funktionalitet, æstetik og flot design. Tilbehør fra Cascando er prikken over i’et, og det fuldender enhver arkitektonisk indretning. Cascando skaber tidløse designs, som fremstilles af højkvalitetsmaterialer for at sikre en lang levetid.

Rombo planter – lad kreativiteten blomstre

cascando rambo

Rombo Planter fra Cascando er ganske enkelt en fantastisk opfindelse. Her får du mulighed for at tilføre rummet noget helt særligt og personligt. Rombo Planter er designet med et formål om at skabe personlige ”indendørs haver” til arbejdspladsen – noget som med garanti vil bringe både kreativitet og glæde med sig samt et bedre indeklima. Rombo Planter fås i tre forskellige størrelser. Du kan også få skamler/puffer, som er en del af serien, så du har mulighed for at skabe et helt enkeltstående hyggeligt område.

Kangoroo Coat Hook – multifunktionel og kunstnerisk

cascando kangaroo

Kangoroo Coat Hook fra Cascando er både en praktisk og dekorativ knag. Knagen fungerer både som bøjlestang og som en helt almindelig knag, hvor du kan hænge din jakke, dit halstørklæde eller din taske. Du kan med fordel hænge flere knager sammen og evt. i forskellige farver. På den måde vil de tilsammen udgøre et mindre kunstværk på væggen – også når knagerne ikke bliver brugt.

Cascando – Uundværligt tilbehør og fantastisk design

cascando

Med tilbehør fra Cascando kan du fulende din indretning. Cascandos evne til at kombinere praktisk og uundværligt tilbehør med flot design og god kvalitet er ganske unik. Kreativiteten får med garanti lov til at blomstre, når du bringer tilbehør fra Cascando ind i dit hjem eller din virksomhed.

3 gode grunde til at vælge tilbehør fra Cascando

  • Cascando skaber uundværligt tilbehør til både private og erhverv
  • Cascando kombinerer funktionalitet og flot kreativt design
  • Cascando designer tidløse produkter af de bedste materialer

Vi har også et alternativ – LoCa

LoCa designer ligesom Cascando forskelligt tilbehør, som både kombinerer funktionalitet og fantastisk design. Har du lyst til yderligere inspiration, kan du læse om LoCa her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.