Cane-Line

cane-line møbler

Cane-line – gør livet mere komfortabelt

For over 30 siden opstod den danske designvirksomhed Cane-line, hvis mission er at gøre livet mere komfortabelt samt at tilføre værdi livet og de steder, du slapper af. Cane-line fokuserer konstant på at udvikle møbler af absolut højeste kvalitet ud fra miljøvenlige principper. Cane-line designer både inden- og udendørsmøbler, som kræver minimalt vedligehold. Cane-line er certificerede i henhold til de internationale standarder ISO14001 og SA8000. Med andre ord betyder det, at Cane-line har et usædvanligt stort fokus på miljørigtig produktion samt at forbedre vilkårene for mennesker i de lande, de er til stede i. I samarbejde med førende danske designere skaber Cane-line sine komfortable, innovative og stilrene designs. Alle designere er tæt tilknyttet til Cane-line, for på den måde sikres den samme høje kvalitet ved hvert eneste produkt, og ligeledes er der en gensidig forståelse for virksomhedens vision – nemlig ”at gøre livet mere komfortabelt”.

Nest – bring naturen ind i hjemmet

nest kurveflet sofa fra cane-line
Nest-serien er en indendørs møbelserie fra Cane-line, som er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen. Med møbler fra Nest-serien kan du bringe naturen direkte ind i din stue. Møblerne er lavet af arter af rattan for at sikre den høje kvalitet i hvert eneste møbel. Formålet med Nest har været at skabe møbler med høj komfort af høj kvalitet ud af bæredygtige materialer. Det stærke flets lette udtryk fortæller i sig selv en historie om fantastisk geometri og udsøgt håndværk.

Frame reol – vejrbestandig og fleksibel

cane-line frame reol
Reolsystemet Frame fra Cane-line kombinerer det praktiske element med et stilrent udtryk. Frame er et meget fleksibelt system, som altid kan tilpasses dine behov for opbevaring. Frame kan udvides, ombygges og modificeres til hver en tid, hvorfor du ikke behøver at forudsige dine fremtidige behov. Frame er fremstillet af vejrbestandigt pulverlakeret aleminimum, hvilket gør reolsystemet ekstra holdbart. Derfor har du også mulighed for at stille Frame udendørs, hvor det kan stå hele året rundt!

Cane-line – møbler du har lyst til at bruge

møbler fra danske cane-line
Med møbler fra Cane-line er du sikret tidløse møbler af absolut højeste kvalitet. Cane-lines primære formål er at skabe de mest komfortable møbler, du kan forestille dig – dog uden at gå på kompromis med designet. Møbler skal være noget, man kan lide at bruge – og det kan du være sikker på er tilfældet, når du først erfarer Cane-lines sortiment.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Cane-Line