Dansk Design fra AYTM

Bord i marmor med bakke og pynt

AYTM – elegance, kvalitet og identitet

AYTM blev grundlagt af Kathrine Gran Hartvigsen i 2015, og er i løbet af få år blevet en favorit hos mange danske designelskere. AYTM designer elegant tidløst design med fokus på kvalitet og stærk identitet. De enkle designs er unikke i sin udformning, og på trods af den enkle elegance udtrykker den genkendelige identitet personlighed i hvert eneste design. AYTM formår på en ganske særlig måde at gøre det simple fuldstændig dragende og magisk.

Curva Stool – flerfunktionelt design fra AYTM

curva stool fra aytm
Curva Stool fra AYTM er en vaskeægte ”wauw-oplevelse”. Det lidt skæve design er særdeles interessant – og det samme er funktionen. Godt nok hedder den ”Curva Stool”, men det alsidige design gør, at du både kan anvende den som skammel, magasinholder eller sågar som hylde på væggen. Det fantastiske design fra AYTM fås i flere forskellige farver, så du har mulighed for selv at bestemme udtrykket i din indretning.

Circum Mirror – balance og dybde i rummet

aytm circum mirror
Circum Mirror fra AYTM er et samspil mellem det kreative og den simple minimalisme. Den runde organiske form skaber et afbalanceret og rart udtryk i rummet, og spejlets dybde tilfører rummet en ekstra dimension. Spejlet fås i forskellige farver både i ramme og glas. Du kan vælge det helt enkle, eller du kan vælge imellem forskellige spændende farver.

AYTM – gedigent design til dit hjem eller din arbejdsplads

accessories fra aytm
Med møbler og interiør fra AYTM får du kvalitetsmæssigt nogle virkelig gode produkter, som med den rette behandling kan gå i arv gennem flere generationer. Designet er ej heller at tage fejl af. Her får du gedigent design, som gør dit hjem eller din arbejdsplads simpel og interessant i sit udtryk på én og samme tid.

Tre gode grunde til at vælge design fra AYTM