Møbler fra Artifort

artifort loungechair

Artifort – når kunst og komfort forenes

Art og comfort bliver til Artifort. Et pussigt navn som giver virkelig god mening. Artifort skaber nemlig møbler, som forener kunst og komfort som ingen andre. Møblerne er designet med et formål om, at kvaliteten skal sikre livslange møbler, som du aldrig bliver træt af. Artifort blev grundlagt i Holland af Jules Wagemans tilbage i 1890, og filosofien har altid været den samme. Møblerne har et udfordrende og samtidig tidløst udtryk – en kombination som sikrer dig møbler, du altid vil beundre, når du betragter dem og bruger dem. Møblerne fås i et hav af forskellige livlige og neutrale farver, så du selv kan vælge præcist hvilket udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem eller din virksomhed.

Orange Slice – stolen der ændrer udtryk

artifort orange slice stol
Orange Slice fra Artifort er en kombination af alt det bedste, du kan forestille dig i en stol. Orange Slice har et HELT VILDT spændende udtryk, som ændrer karakter alt efter hvilken vinkel, du ser stolen fra. Stolen består af to identiske skaller af formpresset bøg, som er beklædt med skum og forskellige polstringer, som du selv kan vælge. De lette ben er lavet af forkromet metal, hvilket tilfører stolen et let og elegant udtryk.

Armchair Kalm – tilpasser sig miljøet

artifort armchair calm
Franske Patrick Norguet har designet Armchair Kalm for Artifort. Formålet med designet har været at skabe en ikonisk, luksuriøs og komfortabel lænestol, som både kan anvendes i private hjem og hos virksomheder. Stolen er anderledes og alligevel klassisk i sit design, hvorfor den passer ind i uendeligt mange miljøer. Stolen tilpasser sig det miljø, den bliver placeret i, hvilket gør den til et sikkert valg, der biddrager til det udtryk, du ønsker at skabe.

Artifort – design og kvalitet i verdensklasse

artifort møbler
Artifort designer funktionelle møbler, som kan holde til at blive brugt. Møblernes kvalitet gør, at de kan holde i en menneskealder, og hvis de behandles ordentligt, kan de gå i gennem generationer. Møblerne har alle sammen unikke udtryk, som tilfører liv til det eller de rum, de placeres i. Artifort tænker altid sine møbler ned i mindste detalje, så de både design og kvalitetsmæssigt lever op til de forventninger, vi stiller i dag.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Artifort