Prisbelønnet belysning fra Artemide

artemide loftlampe

Artemide – En identitet, der bygger på menneskers behov

Siden begyndelsen af 1960’erne har det anerkendte brand Artemide skabt internationale trendsættere inden for belysning. Virksomheden stammer fra Italien, og er kendt for sin ”The Human Light” filosofi, der bygger på menneskers behov. Artemide skaber innovative designs, som selv den mindst lampeinteresserede bliver betaget af. Artemides evne til at skabe designs, som på alle måder afviger fra normalen, har forført en stor del af verdens befolkning – og det forstår vi godt hos JENSENplus. Artemide har skabt sig en ledende position på markedet inden for belysning, og det er der en god grund til – du finder ganske enkelt ikke noget lignende.

Tolomeo – en prisbelønnet klassiker

Tolomeo er en af verdens mest kendte lamper – og naturligvis er det Italienske Artemide, der står bag vidunderet. Faktisk omtales lampen som verdens mest populære bordlampe! Designet er anderledes, minimalistisk og interessant på en og samme tid. Kvaliteten er helt i top, og ligeledes er funktionaliteten, som stort set ingen andre bordlamper kan måle sig med. Den justerbare krop gør, at du kan rette lyset nøjagtigt derhen, hvor du vil. Lampen fra Artemide har vundet et utal af priser – herunder prisen for bedste design i 1989. Lampen kan anvendes både i hjemmet og på arbejdspladsen. Særligt anbefales lampen som skrivebordslampe, hvor det behagelige og justerbare lys virkelig er guld værd!

Tolomeo Mega Terra – Alsidighed længe leve!

mødelampe fra artemide
Alsidige møbler er bare bedst. Tolomeo Mega Terra er et pragteksemplar på, hvad et alsidigt møbel egentlig er. Den justerbare krop gør det muligt at rette lyset hvorhen du vil, hvorfor den uanset miljø og formål er meget praktisk. Lampen kan bruges over et spisebord eller et mødebord som et alternativ til en traditionel pendel. Faktisk bruges lampen på trods af sin størrelse også som skrivebordslampe, hvor det behagelige lys og det flotte design fungerer knald hamrende godt! Lampen er en del af Tolomeo-serien, som er en prisbelønnet lampeserie fra Artemide.

Artemide skaber de perfekte lamper til din arbejdsplads

smukke artemide lamper
Artemides designs er innovative og klassiske på en og samme tid. De alsidige designs gør dem yderst anvendelige i erhverv, hvor de kan fungere som et gennemgående element i alle rum på arbejdspladsen. Lamperne skaber den bedste forudsætning for et rart arbejdsmiljø, hvor belysningen er så god som overhovedet muligt, og yderligere tilfører lampernes fantastiske former noget unikt til de rum, lamperne placeres i.

Tre grunde til at Artemide er det rigtige valg for dig