Artemide

artemide loftlampe

Artemide – En identitet, der bygger på menneskers behov

Siden begyndelsen af 1960’erne har det anerkendte brand Artemide skabt internationale trendsættere inden for belysning. Virksomheden stammer fra Italien, og er kendt for sin ”The Human Light” filosofi, der bygger på menneskers behov. Artemide skaber innovative designs, som selv den mindst lampeinteresserede bliver betaget af. Artemides evne til at skabe designs, som på alle måder afviger fra normalen, har forført en stor del af verdens befolkning – og det forstår vi godt hos JENSENplus. Artemide har skabt sig en ledende position på markedet inden for belysning, og det er der en god grund til – du finder ganske enkelt ikke noget lignende.

Tolomeo – en prisbelønnet klassiker

tolomeo fra artemide

Tolomeo er en af verdens mest kendte lamper – og naturligvis er det Italienske Artemide, der står bag vidunderet. Faktisk omtales lampen som verdens mest populære bordlampe! Designet er anderledes, minimalistisk og interessant på en og samme tid. Kvaliteten er helt i top, og ligeledes er funktionaliteten, som stort set ingen andre bordlamper kan måle sig med. Den justerbare krop gør, at du kan rette lyset nøjagtigt derhen, hvor du vil. Lampen fra Artemide har vundet et utal af priser – herunder prisen for bedste design i 1989. Lampen kan anvendes både i hjemmet og på arbejdspladsen. Særligt anbefales lampen som skrivebordslampe, hvor det behagelige og justerbare lys virkelig er guld værd!

Tolomeo Mega Terra – Alsidighed længe leve!

mødelampe fra artemide

Alsidige møbler er bare bedst. Tolomeo Mega Terra er et pragteksemplar på, hvad et alsidigt møbel egentlig er. Den justerbare krop gør det muligt at rette lyset hvorhen du vil, hvorfor den uanset miljø og formål er meget praktisk. Lampen kan bruges over et spisebord eller et mødebord som et alternativ til en traditionel pendel. Faktisk bruges lampen på trods af sin størrelse også som skrivebordslampe, hvor det behagelige lys og det flotte design fungerer knald hamrende godt! Lampen er en del af Tolomeo-serien, som er en prisbelønnet lampeserie fra Artemide.


Artemide skaber de perfekte lamper til din arbejdsplads

smukke artemide lamper

Artemides designs er innovative og klassiske på en og samme tid. De alsidige designs gør dem yderst anvendelige i erhverv, hvor de kan fungere som et gennemgående element i alle rum på arbejdspladsen. Lamperne skaber den bedste forudsætning for et rart arbejdsmiljø, hvor belysningen er så god som overhovedet muligt, og yderligere tilfører lampernes fantastiske former noget unikt til de rum, lamperne placeres i.

3 grunde til at Artemide er det rigtige valg for dig

  • Med lamper fra Artemide skaber du de bedste betingelser for effektivt arbejde
  • Artemide har vundet et utal af priser for sine eksklusive designs bl.a. prisen for det bedste design i 1989
  • Artemides filosofi bygger på at skabe lamper, der opfylder vores behov i forskellige situationer. Du kan derfor altid finde en lampe, der kan opfylde den ønskede funktion hos dig

Lige så vild med udvalget fra Artemide, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Artemide. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.