Møbler fra Artek

artek møbler


Filosofien bag den verdensberømte møbelproducent Artek

Artek skaber møbler, der kombinerer design, arkitektur og kunst. Artek blev grundlagt i 1935 af fire unge idealister, Alvar og Aino Aalto, Marie Gullichsen og Nils-Gustav Hahl. Dengang var Arteks filosofi den samme, som den er i dag – ”sælge møbler og fremme moderne livskultur ved at tilbyde funktionelle møbler”. I dag opfattes Artek som en af de mest innovative virksomheder i verden inden for møbeldesign. Arteks møbler udfordrer den traditionelle tilgang til branchen igennem de anderledes og virkelig gennemtænkte designs, de skaber i samarbejde med anerkendte møbeldesignere.

Lukki Chair – praktisk talt et fantastisk design

stol fra artek lukki

Lukke Chair fra Artek er en verdensberømt stol, som blev designet tilbage i 1951 af Ilmari Tapiovaara. Stolen har et enkelt udtryk, den er stabelbar og den er overraskende komfortabel. Stolen blev oprindeligt designet til det teknologiske universitet i Helsinki, hvor formålet var at skabe en praktisk og slidstærk stol, som samtidig levede op til kravene om komfort og flot design. Stolen skulle senere vise sig at blive yderst populær i store dele af verden. Specielt populær er den hos virksomheder og institutioner, der bl.a. anvender den som mødestol og kantinestol.

Kaari wall-mounted shelving – årets bedste hjemmekontor 2016

artek kaari wall

Erwan og Ronan Bouroullec designede i 2015 denne allerede verdensberømte kontorløsning i samarbejde med Artek. Et enkelt og funktionelt hyldedesign med et inspirerende udtryk kendetegner den unikke kombination mellem opbevaringsplads og et skrivebord.
I 2016 vandt de anerkendte designere prisen for årets bedste hjemmekontor med netop Kaari wall-mounted shelving. Det er en helt unik løsning, som i alt sin enkelthed tilfører praktiske egenskaber og et elegant udtryk til enhver indretning. Er du typen, der sommetider tager arbejdet med hjem, så er Kaari wall-mounted shelving det helt rigtige valg for dig!

Artek – skab de bedste rammer for dig selv og dine medarbejdere

skammel fra artek

Artek er en møbelproducent der i samarbejde med internationalt anerkendte designer skaber innovative møbler, der afviger fra traditionelle mønstre. Møblerne fremstilles af de bedste materialer, så kvaliteten altid er helt i top. Møblerne fra Artek er inspirerende og interessante men samtidig også funktionelle og komfortable. Alt sammen elementer, som er nødvendige i erhvervsindretning. Med møbler fra Artek skaber du uden tvivl de bedste rammer for dine medarbejdere.

3 gode grunde til at vælge møbler fra Artek i din indretning

  • – Artek skaber i samarbejde med anerkendte designere møbler, der udfordrer det traditionelle tankemønster igennem sin innovative og legende tilgang til møbeldesign
  • Artek producerer møbler i særlig høj kvalitet med fokus på anvendelighed og god komfort. På trods af det store fokus på at differentiere sig designmæssigt, bliver der absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten
  • Flere af designerne bag Arteks møbler har vundet store priser for sine møbeldesigns, der netop er designet i samarbejde med Artek

Lige så vild med udvalget fra Artek, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra Artek. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.