Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /www/jensenplusdk_635/public/wp-includes/formatting.php on line 5397
Artek - Innovative designermøbler - jensenplus.dk

Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /www/jensenplusdk_635/public/wp-content/themes/jupiter/views/blog/components/blog-single-meta.php on line 17

Møbler fra Artek

Filosofien bag den verdensberømte møbelproducent Artek

Artek skaber møbler, der kombinerer design, arkitektur og kunst. Artek blev grundlagt i 1935 af fire unge idealister, Alvar og Aino Aalto, Marie Gullichsen og Nils-Gustav Hahl. Dengang var Arteks filosofi den samme, som den er i dag – ”sælge møbler og fremme moderne livskultur ved at tilbyde funktionelle møbler”. I dag opfattes Artek som en af de mest innovative virksomheder i verden inden for møbeldesign. Arteks møbler udfordrer den traditionelle tilgang til branchen igennem de anderledes og virkelig gennemtænkte designs, de skaber i samarbejde med anerkendte møbeldesignere.
artek møbler

Lukki Chair – praktisk talt et fantastisk design

stol fra artek lukki
Lukke Chair fra Artek er en verdensberømt stol, som blev designet tilbage i 1951 af Ilmari Tapiovaara. Stolen har et enkelt udtryk, den er stabelbar og den er overraskende komfortabel. Stolen blev oprindeligt designet til det teknologiske universitet i Helsinki, hvor formålet var at skabe en praktisk og slidstærk stol, som samtidig levede op til kravene om komfort og flot design. Stolen skulle senere vise sig at blive yderst populær i store dele af verden. Specielt populær er den hos virksomheder og institutioner, der bl.a. anvender den som mødestol og kantinestol.

Kaari wall-mounted shelving – årets bedste hjemmekontor 2016

artek kaari wall
Erwan og Ronan Bouroullec designede i 2015 denne allerede verdensberømte kontorløsning i samarbejde med Artek. Et enkelt og funktionelt hyldedesign med et inspirerende udtryk kendetegner den unikke kombination mellem opbevaringsplads og et skrivebord. I 2016 vandt de anerkendte designere prisen for årets bedste hjemmekontor med netop Kaari wall-mounted shelving. Det er en helt unik løsning, som i alt sin enkelthed tilfører praktiske egenskaber og et elegant udtryk til enhver indretning. Er du typen, der sommetider tager arbejdet med hjem, så er Kaari wall-mounted shelving det helt rigtige valg for dig!

Artek – skab de bedste rammer for dig selv og dine medarbejdere

skammel fra artek
Artek er en møbelproducent der i samarbejde med internationalt anerkendte designer skaber innovative møbler, der afviger fra traditionelle mønstre. Møblerne fremstilles af de bedste materialer, så kvaliteten altid er helt i top. Møblerne fra Artek er inspirerende og interessante men samtidig også funktionelle og komfortable. Alt sammen elementer, som er nødvendige i erhvervsindretning. Med møbler fra Artek skaber du uden tvivl de bedste rammer for dine medarbejdere.

Tre gode grunde til at vælge møbler fra Artek i din indretning