Holdbart design fra Arper

arper brand

Arper – Alsidige møbler til alle behov

Hos Arper er designet altid udviklet ud fra simple, stramme og enkle former. Arpers filosofi er, at de bedste møbler skabes ved, at der en stor tæthed i møblets form, men at de samtidig skal fremstå naturlige og være lette at bruge. Arper skaber møbler, som du har lyst til at bruge, men som også er fysiske modstandsdygtige overfor daglig slitage.
I dag er vores kontormiljøer blevet globale. Det vil sige, at vi nemt kan samarbejde med vores kollegaer på tværs af landegrænser i vores digitaliserede verden. Indimellem kan det dog være nødvendigt med et fysisk møde. Arper skaber rammerne for dine møder, hvor der er plads til diskussion, kreative ideer og samarbejde. Møbler fra Arper kan både bruges til at skabe grupperinger, hvor flere mennesker sidder sammen, men de er også anvendelige i arbejdsstationer, hvor der er plads til fokus og koncentration. Derfor passer Arpers stole både til hotelbranchen og klassiske mødelokaler i virksomheder, som de oprindeligt er designet til, men de kan også sagtens anvendes i private hjem.

Catifa 46 – Design af Lievore Altherr Molina

arper catifa stol
I 2004 designede Lievore Altherr Molina stolen ”Catifa 46”. En såkaldt klassiker inden for møbeldesign. Arpers karakteristiske slanke design kendetegner stolen, som både kan bruges i private hjem og virksomheder. Med stolens gode fleksibilitet og forholdsvis lille målestok har Catifa fra Arper mange anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænserne. Brug den eksempelvis som mødestol, hvor komfort og holdbarhed et must, eller brug den som spisebordsstol, hvor samme kvalitetsdimensioner som førnævnte er værdsat. Yderligere er stolens design tidløst og passer ind i uendeligt mange forskellige miljøer.

The Juno Chair – En af nutidens mest imponerende stole

arper juno stol
The Juno Chair er en anden uimodståelig stol fra Arper, som er designet af James Irvine. The Juno Chair er en af nutidens mest funktionelle stole, som kan anvendes inde såvel som ude. The Juno Chair er modstandsdygtig over for stort set alt slags vejr, og på trods af denne fantastiske egenskab, så er der ej heller gået på kompromis med designet. Stolen er revolutionerende inden for møbeldesign. Her har vi at gøre med en stol, der fungerer i stort set alle miljøer.

Arper – Langtidsholdbare møbler til erhverv

arper klik møbler
Arpers møbler er oprindeligt designet til kontraktmarkedet, men den store alsidighed gør, at de også er yderst anvendelige i det private hjem. De enkle og stilrene designs falder enormt godt ind i nutidens minimalistiske mode, og alligevel er møblerne tidløse klassikere, som uanset tidens tendenser vil passe naturligt ind i indretningen. Arpers møbler er yderligere enormt robuste og komfortable, hvilket skyldes at de er designet til at skulle holde lang tid. Derfor kan du trygt købe møbler fra det anerkendte brand uden at bekymre dig om yderligere udgifter til lignende møbler de næste mange år frem.

Tre gode grunde til at møbler fra Arper er det helt rigtige valg