ANOUR

messinglamper anour

Anour – Lamper udover det sædvanlige

I spidsen for belysningsvirksomheden Anour står den anerkendte arkitekt Arash Nourinejad. Med Anour ønsker Arash at viderebringe den danske designtradition med fokus på materialer og god kvalitet. Det kommer også tydeligt til udtryk i virksomhedens smalle sortiment, hvor hvert eneste produkt til gengæld er gennemarbejdet og gennemtænkt ned til den mindste detalje. Funktionaliteten og lyset er spot-on, og det samme er udtrykket i samtlige designs. De tidløse lamper opnår med tiden et uimodståeligt patineret look, som gør dem til individuelle og unikke lamper.

I-model – Alsidigt lampedesign

i_model anour

I-model fra Anour giver et behageligt lys. Lampen er meget alsidig, hvorfor den både kan anvendes over et spisebord, over en reol eller mange andre steder. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Lampen fås i kobber, messing og stål, hvor det yderligere er muligt at vælge mellem mange forskellige overfladebehandlinger. Derudover fås lampen også i en ledningsfri udgave.

Divar – Eksklusiv og hyggelig belysning

divar anour vægbelysning

Divar er en væglampe fra Anour, som udstråler eksklusivitet og hygge. Lampen fås enten i metal eller træ, som er beklædt med LED på bagsiden. Det vil sige, at lampen lyser ind imod væggen med mulighed for at justere vinkel og lysstyrke. Divar fås i mange forskellige størrelser, og den kan derfor anvendes til rigtig mange forskellige formål. Den kan bl.a. placeres i entréen, i gangen, i køkkenet, eller den kan anvendes som sengelampe. Der er ingen grænser for Divars anvendelsesmuligheder.

Anour – Du bestemmer udtrykket

anour

Hvis du er til eksklusivt lampedesign, hvor du selv har stor indflydelse på udtrykket, så er Anour det helt rette valg. Kvaliteten taget i betragtning så får du virkelig meget for pengene, uanset hvilken lampe du vælger fra Anour. Lamperne er nogle af de mest alsidige, der findes på markedet, hvorfor de kan anvendes stort set hvor som helst. Både i det private hjem og i virksomheder kan du placere lamperne, lige som det passer dig.

3 gode grunde til at vælge lamper fra Anour

  • Anour har et smalt sortiment. Til gengæld for du lamper i en kvalitet, du ikke finder andre steder
  • Anour har en miljørigtig profil og ønsker at sætte det mindst mulig aftryk på vores jord
  • Indenfor sortimentet har du rig mulighed for at tilpasse det enkelte design, så det passer perfekt ind i dit hjem eller din virksomhed

Vi har også et alternativ – Tom Dixon

Tom Dixon har øje for detaljen ligesom Anours skaber Arash Nourinejad. Han formår at kombinere funktionalitet og kreativitet på en enestående måde. Har du lyst til yderligere inspiration, så kan du læse om Tom Dixon her

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.