Lamper fra Ango

ango lamper

Ango – Når fantasier og drømme bliver til virkelighed

Hos Ango er drivkraften lyst. Ango er blevet til på baggrund af interesser, og sådan drives den succesfulde belysningsvirksomhed fortsat den dag i dag. Ango gør fantasier og drømme til virkelig, hvilket er ganske tydeligt i de kreative og eventyrlige designs. Som Ango selv siger, observerer og undersøger de forskellige muligheder, hvilket naturligvis medfører forskellige resultater. Sommetider fejler de – andre gange vinder de. Lamper fra Ango fremstilles ud fra miljømæssige og bæredygtige principper.

Ango Paradise – Den perfekte lampe til de kreative

ango paradise
Ango Paradise er et tydeligt eksempel på Angos eventyrlige verden. Loftlampen vil fange enhvers interesse, og samtidig bidrager den med et behageligt og varmt lys. Lampen kan anvendes både i det private og i virksomheder, hvor kreative mennesker samles.

Chrysalis Sky – Når lampedesign bliver kunst

ango gulvlampe
Chrysalis Sky fra Ango minder meget om ovenfor omtalte Paradise-lampe – blot som gulvlampe. Også her kommer det eventyrlige udtryk ud i rummet, hvor det vil fascinere enhver kreativ person. Apropos en kreativ fantasi – med lidt god vilje kan man få lampen til at ligne en person, der bøjer sig forover. Det kalder vi kunst!

Ango – Skaber interessante samtaler

ango
Angos eventyrlige tilgang til design er enormt inspirerende. Med design fra Ango bringer du kreativitet og drømme ind i dit hjem eller din virksomhed. Design, der kan bidrage til interessante samtaler, hvor fantasien får lov at folde sig ud.

Tre gode grunde til at vælge belysning fra Ango