Møbler fra &TRADITION

&tradition danske designmøbler

&Tradition – forener kontraster og skaber samhørighed i rummet

Hos &Tradition sælges alle møbler og genstande med den filosofi, at hvert produkt er mere end bare et objekt. Det er en komposition og udtryksform, hvor skønhed og harmoni forenes i en perfekt balance, og hvor det gode håndværk møder kunst. Du vil opleve at alle linjer, farver og materialer er nøje udvalgt til hvert eneste møbel fra &Tradition for at skabe en rytme og bevægelse, som øjet fanges af.

&Tradition lader nordiske materialer møde godt håndværk og tidløs skønhed

&Tradition har stor respekt for vores nordiske traditioner og arv inden for møbeldesign og naturmaterialer. Derfor vil du altid møde naturlige materialer som træ, stål og glas i de forskellige møbler og genstande fra &Tradition. Hvert materiale bliver udnyttet efter højeste ydeevne og potentiale, hvilket skaber smukke æstetiske møbler. Er du til eksklusive møbeloplevelser, vil du hurtigt komme til at holde af &Traditions tidløse skønhed og høje kvalitet i hvert eneste produkt.

&tradition sofa

Vælg &Tradition hvis du vil have følelsen af luksus tæt på kroppen – hver dag!

Med møbler fra AndTradition er du sikker på, at dine gæster vil være dig evigt taknemmelig for den oplevelse, du efterlader dem med. Det samme gør sig gældende, hvis du bruger &Tradition til indretning af kontorlokaler, mødelokaler og loungeområder.

Mayor Sofa

&tradition mayor sofa

Mayor Sofa er en sand klassiker, som er designet tilbage i 1939 af nogle af dansk designs aller største navne, Arne Jacobsen og Flemming Lassen. Mayor Sofa er oprindeligt designet til borgmesterkontoret på Søllerød Rådhus, hvor navnet også stammer fra. Sofaen har et helt fantastisk udtryk, hvor datidens trends falder ind i nutidens minimalisme på en ganske unik måde.

Mayor Sofa kan placeres i mange forskellige miljøer. Den kan anvendes som et loungemøbel, der byder gæster velkommen i receptionsområdet. Men kan også placeres i mødelokaler, og byde ind med en afslappet stemning, hvor designet er aldeles velegnet til kaffe og samtaler.

Mød sofaen ”FLY SC” fra &tradition

&tradition fly sofa

”FLY SC2” er et bemærkelsesværdigt møbel fra &Tradition. ”FLY SC2” er en sofa designet af Space Copenhagen, og den skiller sig særligt ud fra mængden med det ekstraordinære og utraditionelle design samt den ualmindeligt gode komfort. Stellet er håndbygget af olieret massiv røget eg samt finér, og puderne i sofaen er fremstillet af CMHR skum og fjer, som er polstret med det smukkeste tekstil. Det specielle design kombineret med smukke holdbare materialer, gør sofaen særligt velegnet til erhvervsindretning, hvor den giver sjæl og karakter til det rum, den står i.

Møbler fra &Tradition er livlige og anderledes – de giver rummet karakter, og de er yderst komfortable. Samtlige møbler fra &Tradition er gennemtænkt ned til mindste detalje, og ordet ”eksklusivitet” giver pludselig meget bedre mening, når du ser og oplever møbler fra det anerkendte brand. &Tradition udfordrer den kreative hjerne, og du bliver aldrig træt af at se på møblerne, for de er en form for kunst, som kan studeres og nydes i uendelig lang tid.

Tre unikke fordele ved &Traditions møbler

  • &Tradition formår i særdeleshed at skabe udtryk der forener gammel og nyere tids modetendenser på en helt unik måde
  • &Tradition har fokus på ekseptionelt godt håndværk med respekt for nordisk design
  • &Tradition formår at skabe møbler, der kombinerer kunst og funktionalitet, så det går op i en højere enhed.

Lige så vild med udvalget fra &Tradition, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra &Tradition. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.