Møbler fra Andersen Furniture

møbler fra andersen furniture

ANDERSEN Furntiure – individuelle møbler med kant og karakter

Tilbage i 1916 blev ANDERSEN Furniture etableret som et traditionelt møbelsnedkeri. Siden er ANDERSEN Furniture overgået til at producere arkitekttegnede møbler af højeste kvalitet. Selv kalder ANDERSEN Furniture sig ”timeless since 1916” – og det har de gode grunde til. ANDERSEN Furniture producerer tidløse klassikere, som er skabt med hjertet. Der er altid fokus på det gode håndværk, samt at møblerne skal fortælle sin egen historie. Møbler fra ANDERSEN Furniture er klassikere, hvor fokus er at skabe designs, der både er moderne her og nu men også om mange år. De klassiske møbler fra ANDERSEN Furniture signalerer hver især noget unikt, som gør møblerne individuelle, og som giver dem kant og karakter.

”BYKATO T1” fra ANDERSEN Furniture – vinder af ”Wallpaper Design Award 2012″

bykato bord af andersen
”BYKATO T1” er et enkelt spisebord, hvor funktionaliteten og holdbarheden er i top. I 2012 vandt spisebordet fra ANDERSEN Furniture den præstigefyldte pris ”Wallpaper Design Award”, som uddeles af magasinet ”Wallpaper” – et internationalt anerkendte magasin inden for design, mode og livsstil. ”BYKATO T1” fra ANDERSEN Furniture er fremstillet af meget holdbare materialer i form af et stel i massivt træ og en bordplade i slidstærkt laminat. Bordet kan udvides med tillægsplader, så det tilpasses antallet af mennesker, der er samlet omkring det. Disse ting til sammen gør bordet fra ANDERSEN Furniture særdeles velegnet til erhverv, hvor det kan anvendes både som spisebord og mødebord.

Forum foldebord fra ANDERSEN Furniture – et unikt foldebord fremstillet af de bedste materialer

foldebord fra andersen
Forum foldebord fra ANDERSEN Furniture er noget helt for sig selv. ANDERSEN Furniture har i samarbejde med anerkendte Hans Thyge & Co designet Forum foldebord, som tager det traditionelle foldebord til helt nye dimensioner. Foldebordet har nøjagtigt samme funktion som et klassisk foldebord, men kvaliteten og materialerne gør, at robustheden og udtrykket er enestående og fuldstændig usammenlignelig med andre foldeborde. Bordet kan anvendes både som spisebord og mødebord, hvor fleksibiliteten gør det flytbart uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.
ANDERSEN Furniture skaber i samarbejde med store designere stilrene kvalitetsmøbler, som er alsidige og fleksible. Møblerne er tidløse og klassiske i kombination med detaljer, der gør dem individuelle og giver dem kant. På den måde kan du være sikker på, at møblerne fra ANDERSEN Furniture er moderne både i dag og i morgen. Et generelt kendetegn for møbler fra ANDERSEN Furniture er, at de er alsidige og fleksible. Møbler fra ANDERSEN. Furniture flyder ind som en naturlig del af indretningen stort set uanset hvilket miljø, de placeres i. Derudover kan møblerne anvendes til mange forskellige formål, hvorfor de i særligt høj grad kan anbefales til erhvervsindretning.

Tre grunde til at møbler fra Andersen er uundværlige i din indretning