Akustik og kunst fra Akuart

akuart akustik

Akuart – akustisk kunst

Navnet giver sig selv. Akuart forener akustik og kunst som ingen andre. Akuart skaber enestående akustiske løsninger, som hver og én fremtræder kunstnerisk på hver sin måde. Sortimentet indeholder bl.a. nedhængte rumdelere, skærmvægge og ikke mindst akustiske billeder. Udgangspunktet er kundetilpassede løsninger, som er skræddersyet til dig. Det betyder, at du selv kan bestemme motivet og udtrykket i det design, du vælger. Hvad angår de akustiske billeder, så har Akuart som de eneste mulighed for at producere lærreder på hele 3 x 25 m. i én sammenhængende flade. Det skaber et fuldstændig vildt og ubeskriveligt udtryk! I den forbindelse er det relevant at nævne, at billederne skal dække minimum 10 % af en væg, før den akustiske fordel opnås. Akuart henvender sig i særdeleshed til virksomheder, som har behov for smarte akustiske løsninger, der samtidig er med til at udtrykke virksomhedens identitet. Der er dog også flere produkter, der i bestemt også egner sig til det private hjem – f.eks. Akuart Home, som du kan læse om nedenfor.
Akuart har leveret akustisk kunst til bl.a. Danmarks Nationalbank, IKEA, Mærsk, Københavns hovedbanegård samt Tivoli og Københavns universitet for blot at nævne få af de helt store navne herhjemme i Danmark. Dette mindre udsnit af virksomhedens case-portefølje fortæller alt om, hvor lyddæmpe de akustiske skærme rent faktisk er!

Akuart SmartDivider – nedhængt rumdeler med udskifteligt lærred

akuart smartdivider
Akuart SmartDevider er intet mindre end et genialt produkt. Den nedhængte rumdeler er særligt velegnet til erhvervsindretning, hvor den giver mulighed for at skabe såkaldte ”rum i rummet”. På den måde får du et langt mere hyggeligt miljø, hvor også akustikken forbedres markant. Lærredet på rumdelerens for- og bagside er udskifteligt, så du kan tilpasse udtrykket efter behov og lyst.

Akuart Home – kombiner dit yndlingsbillede med akustisk velvære

akuart home
Akuart Home en den perfekte løsning til det private hjem. Her får du mulighed for at kombinere dit yndlingsbillede med en akustisk løsning, så du slipper for irritationen ved højlydte børnestemmer, klirrende tallerkener eller rungende lyd, når der er mange mennesker samlet i rummet.

Akuart – ”Love Art // Kill Noise”

akuart skillevæg
Hos Akuart er mottoet ”Love art // Kill Noise” – og det giver så meget mening. Der er ikke noget mere generende og distraherende end dårlig lyd, og der er ikke noget mere frustrerende at se på, end design der ikke flyder ind som en naturlig og personlig del af indretningen. Akuart har løsningen til dig, som foretrækker en rar og behagelig lyd, hvad enten det er i dit hjem eller i virksomheden. Her får du funktionalitet, design og æstetik i verdensklasse. Akuarts forskellige designs kan som nævnt både anvendes i det private hjem og i virksomheder. Det er dog særligt oplagt hos sidstnævnte. Både lyden og udtrykket i en virksomhed er altafgørende for medarbejdernes kreativitet, kvalitet og velbefindende. Med design fra Akuart har du mulighed for at investere i langtidsholdbare løsninger, som giver en fantastisk rumklang. Derudover kan du skabe et personligt udtryk, som visualisere virksomhedens identitet og danner baggrund for medarbejdernes kreativitet.

Tre gode grunde til at vælge design fra Akuart