Stilhed fra ABSTRACTA

abstracta møbler og akustik

Abstracta – skønhed med øje for akustik

Den skandinaviske designvirksomhed Abstracta blev grundlagt i 1972, og siden dengang har virksomheden arbejdet på at skabe markedets bedste akustiske løsninger inden for møbler og interiør. Abstracta designer alt fra akustiske skærmvægge til innovative møbler med integreret akustiske funktioner. I samarbejde med nogen af verdens absolut mest anerkendte nulevende designere skaber Abstracta unikke produkter, som imponerer både funktions- og designmæssigt. Abstractas designs ses i dag hos mange virksomheder og institutioner, som arbejder i åbne kontormiljøer eller lokaler. Her indfanger Abstractas løsninger den støjende klang, så det bliver muligt at interagere med hinanden på kryds og tværs, helt uden det bliver generende i længden – tværtimod!
Et af nøgleordene hos Abstracta er innovation, og det skyldes deres konstante stræben efter at blive endnu bedre hver eneste dag. Abstracta går aldrig på kompromis hverken ift. til funktion eller design. Virksomheden frigiver aldrig produkter medmindre disse to elementer går op i en højere enhed.
Abstracta har derudover fokus på at anvende højkvalitetsmaterialer. Abstracta ønsker på ingen måde at være til skade for miljøet, og netop derfor har de særligt fokus på, at deres produkter ikke skal udskiftes efter få år. Yderligere øger de konstant anvendelsen af genvundne materialer, som igen kan genanvendes på et senere tidpunkt.

Airflake – en banebrydende akustisk skærmvæg

abstracta airflake

Airflake fra Abstracta er et innovativ akustisk modsvar til den traditionelle skærmvæg. Airflake består af en masse mindre ”moduler” i fiberfilt, som kan sammensættes til netop den størrelse, du ønsker. Airflake danner et flot mønster, og samtidig med at den absorberer lyd, lader den lyset trænge ind i gennem hullerne. Airflake er som overskriften siger en banebrydende akustisk skærmvæk, som imponerer på alle måder!

Domo Wall Booth – telefonboksen på arbejdspladsen

abstracta akustik

Savner du sommetider et sted, hvor du i fred og ro kan tale i telefon eller skrive nogle vigtige ting ned på et stykke papir?
Domo Wall fra Abstracta er den perfekte løsning på netop det problem! Domo Wall er en lille hyggelig akustisk boks, som kan monteres hvor som helst på en væg. Domo Wall giver dig mulighed for at foretage et uforstyrret opkald, så hverken du eller andre bliver generet af det.

Abstracta – giv dine medarbejdere mere ro

abstracta akustik til virksomheden

Abstracta er i den absolutte elite, når vi taler om akustiske løsninger til store åbne lokaler. Ved at anvende møbler og interiør fra Abstracta får du de mest innovative og tidløse designs inden for akustisk indretning. Du vil opleve, at der bliver skabt et roligt kontormiljø, hvor lyden er behagelig, og hvor medarbejderne har mere energi til at fokusere på arbejdet.

3 gode grunde til at vælge design fra Abstracta

  • Abstractas akustiske designs er en kæmpe stor fordel at anvende i store åbne rum for at dæmpe lydniveauet og rumklangen
  • Abstracta kombinerer funktion og design på en anderledes og helt unik måde, som giver rummet karaktér
  • Abstracta minimerer miljømæssigt ressourcespild, så du bidrager samtidig til et bedre miljø, når du vælger møbler og interiør fra Abstracta

Lige så vild med udvalget fra abstracta, som vi er?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik forespørgsel på et eller flere produkter fra abstracta. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vender retur med et personligt svar til dig.

Vi har også et alternativ – Buzzispace

Buzzispace er ligesom Abstracta specialiseret i at designe akustiske indretningsløsninger, som er særligt velegnede til åbne kontormiljøer. Læs mere om Buzzispace her