Kvalitet fra ABC LYS

klassisk lampe fra ABC lys

Filosofien bag ABC Lys

Hos ABC Lys er visionen at levere kvalitetsbelysning med fokus på lavenergi baseret på LED. ABC Lys overtog i 2013 rettighederne til Asger BC Lys, som er kendt for sin meget høje kvalitet. ABC Lys har fokus på at bygge videre på Asger BC’s store succes, hvor de sætter sit eget præg og videreudvikler på anerkendte klassikere. Derudover udvikler ABC Lys også helt nye designs, men hvor inspirationen på mange områder også kommer fra Asger BC. ABC Lys har i løbet af få år positioneret sig som et anerkendt kvalitetsbrand inden for belysning. ABC Lys formår at tilpasse sig tidens tendenser på en helt særlig måde. ABC Lys producerer lamper ud fra højteknologiske produktionsteknikker, hvor der altid er er fokus på at skåne miljøet. Derudover ønsker ABC Lys at levere belysning, der er behageligt og flot på samme tid, hvorfor lamperne tager udgangspunkt i avanceret teknologi og øjenvidenskab.

BC-1 Classic bordlampe – udviklet specielt til arbejdspladser

abc lys bc-1 klassisk bordlampe
BC-1 Classic bordlampe fra ABC Lys er udviklet specielt til arbejdspladser. Formålet med lampen har været at skabe en lampe, der passer perfekt ind på et kontor både i forhold til funktionalitet og design. BC-1 Classic leverer et lys, der placeres fuldstændig korrekt ift. det ønskede arbejdsfelt, uden at lyset reflekteres tilbage igennem computerskærmen. Dette skyldes, at armen på lampen kan indstilles, ligesom lampeskærmen kan kippes, så lyset rammer præcis det punkt, du ønsker. Lampen fra ABC Lys har et enkelt og minimalistisk design, der flyder ind som en naturlig del af indretningen. Yderligere kan du anvende lampen med god samvittighed – den er nemlig fremstillet af genanvendelige materialer, så den skåner miljøet mest muligt.

Mini kanon loft – elegant og retningsbestemt lys

mini canon loftlampe fra abc lys
Mini kanon loft fra ABC Lys er en enkel og meget virkningsfuld lampe. Lampen sender et retningsbestemt og kraftigt lys ud, som kan lyse meget langt men helt uden at blænde. Lampen anvendes i stor stil på forskellige arbejdspladser, hvor den tjener forskellige formål. Lampen kan bl.a. anvendes til at belyse indgangspartiet, ligesom den kan anvendes til at fremhæve forskellige dekorative elementer i indretningen – f.eks. et maleri.

ABC Lys – de bedste lamper til din arbejdsplads

Med fokus på enkelt, elegant og interessant design skaber ABC Lys lamper, hvor funktionaliteten er i særklasse. Samtlige lamper er designet med fokus på at skabe et venligt og behageligt lys, og ligeledes produceres lamperne altid med tanke for miljøet. Mange af lamperne fra ABC Lys henvender sig til erhverv, hvor der er behov for retningsbestemt og behageligt lys, der er med til at skabe et rart arbejdsmiljø.

Tre gode grunde til at anvende lamper fra ABC Lys