BIM OBJEKTER

Nedenfor finder du alle vores JENSENplus produkter i forskellige filformater. Det er helt gratis at downloade vores BIM objekter, og du bestemmer selv, hvor mange gange du ønsker at hente filerne. Det eneste du skal gøre er at oprette en bruger, hvis ikke allerede du har en profil, når du downloader et BIM objekt. Du finder mere information om vores JENSENplus BIM objekter nederst på siden.

Hvad er et BIM objekt?

BIM objekter er en betegnelse for ”Bygnings Informations Modellering”, hvilket betyder digital information og filtyper af fx huse og møbler. BIM er en digital platform, hvor flere forskellige filtyper som fx 2D-tegninger og 3D-modeller er tilgængelige. Det gør, at du kan downloade netop den filtype, som du har behov for i forhold til det projekt, du arbejder med.

BIM objekter kan hjælpe dig i forbindelse med indretnings- og byggeprojekter – allerede i opstartsfasen. Derfor er BIM objekter specielt egnet til arkitekter, designere, ingeniører og entreprenører.

Når du downloader et BIM objekt på en af vores møbler fra JENSENplus, kan du frit vælge mellem følgende filformater:

– 3ds

– ArchiCAD

– AutoCAD

– IFC

– Materials & Textures

– Revit

– Revit Family Type Catalog

– Vectorwork

– Sketchup

BIM OBJEKTER ER ET UNIVERS AF UENDELIGE TILPASNINGSMULIGHEDER

BIM objekterne er bygget op efter forskellige ”Levels of Development” (LOD) – såkaldte detaljeringsniveauer. Det vil sige, at hvert BIM objekt har forskellige grader af kompleksitet, og du kan anse BIM objekter, som små byggeklodser med flere lag af informationer.

LOD rangerer mellem 100-500. Normalt ligger BIM objekterne mellem LOD 200-300. Jo højere LOD rangering, des flere informationer som fx design, geometri og konstruktion kan du downloade om BIM objekterne. Normal ligger BIM objekter mellem LOD 200-300, og hos JENSENplus har vi valgt at finde den rette balance mellem funktionalitet og god simplicitet, derfor ligger mange af vores BIM filer med en LOD på 200-300. Du har også mulighed for at downloade BIM objetc App, hvor du frit kan vælge, hvilket BIM objekt du vil downloade direkte til dine projekter samt vurdere, hvor stor detaljegrad og informationsniveau, dit objekt skal have.

SKAB LET DIT EGET BIM BOARD

BIM er utrolig fleksibelt system, som er nemt at navigere i – også når du er på farten og fx kører i tog. Du har mulighed for at søge, udvælge og sammensætte netop de BIM objekter, som du finder interessante til dit kommende indretnings- eller byggeprojekt og gemme dem i dit personlige BIM board.

Sådan gør du:

– Før du kan tilføje en BIM-fil, skal du være logget ind

– Derefter vælger du den variant, som du finder interessant

– Klik på hjertet ”tilføj”

– Du har mulighed for at dele din samling med andre ved at trykke på hjertet klikke på ”del dit BIM board

– Du kan også starte dit tegneprogram op, og klikke på ”Browse BIM objekter”, hvor dine valgte BIM-filer vil være klar til at blive importeret

DEL BIM OBJEKTER PÅ SOCIALE MEDIER

Det er nemt at dele forskellige BIM filer på sociale medier. Du klikker blot på knappen ”Del”, som du finder i menuen, når du er inde på et specifikt produkt. Du har også mulighed for at benytte en embedded fil-kode. Du finder den embeddede kode, når du er inde på et BIM produkt og klikker på knappen Indlejr. En embedded fil-kode kan bruges til fx e-mail marketing eller på sociale medier. Denne filtype tillader, at en bruger kommer direkte ind på BIM objektet, når de klikker på filen. En gratis og nem adgang til specifikke udvalgte BIM objekter.

DERFOR SKAL DU BRUGE BIM

Når du bruger BIM objekter, får du effektiviseret din proces, da BIM er et overskueligt system som tilbyder de mest tilgængelige filtyper af høj kvalitet, som løbende bliver opdateret.

Der findes flere gode grunde til at benytte BIM objekter fra JENSENplus, vi har samlet nogle af dem lige her:

– BIM mindsker risikoen for misforståelser, da filformatet gør det nemt, at dele objekterne internt medarbejdere imellem og på sociale medier

– BIM hjælper dig med at få det bedste ud af dit projekt og understøtter dine tanker og idéer

– Vores BIM objekter bliver aldrig slettet fra vores database, og du kan helt gratis downlade netop den filtype, som du har behov for til dit næste projekt

Har du spørgsmål til vores BIM objekter, er du altid velkommen til at kontakte JENSENplus.

Vi ønsker dig godt fornøjelse med vores BIM filer.

Kontakt os

Send os en mail, og vi vender hurtigst muligt tilbage.